Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Az Aquarion víztisztító készülék hármas hatása

Az Aquarion víztisztító készülékek hármas hatása

A tiszta víz egyenlő az egészséggel, szokták mondani, hiszen a jó minőségű ivóvíz nélkülözhetetlen minden ember számára. Talán elmondhatjuk azt, hogy kiemelkedően igaz a meleg nyári, illetve a kora őszi időszakokban, mikor a meleg időjárás miatt, jóval több folyadékra van szükségünk, mint általában. A vízhiány mértékétől függően különféle problémák, panaszok jelenhetnek meg a szervezetben. Ilyenek lehetnek akár a székrekedés, a fáradságérzet, vagy akár a figyelemzavar. A kevés víz fogyasztása mellett, a nem helyes táplálkozási szokások is ronthatnak az állapotunkon. A savasító ételek fogyasztása miatt a test folyamatosan arra kényszerülhet, hogy a vér PH-egyensúlyát fenn tudja tartani, erre fókuszálva az energiáit, így az ellenálló képessége csökkenhet, gyengülhet, ezáltal fogékonyabbá is válhat a különféle egészségbeli problémákra.

Az Aquarion  víztisztítók, és ionizátorok azonban nem csupán tiszta, a káros anyagoktól mentes ivóvizet állítanak elő, de hármas hatásuknak köszönhetően, rendszeres fogyasztása jótékony hatással lehet az emberi szervezetre.

Antioxidáns hatás

Az antioxidáns hatású, ionizált lúgos víz segíthet abban, hogy a szervezet megszabadulhasson a káros szabad gyököktől, melyek jelentős mértékben járulhatnak hozzá az öregedési folyamatok gyorsaságához. Az ORP (Oxidation-Reduction Potential) érték, egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabban van a ORP értéke, annál redukálóbb, vagyis annál  inkább antioxidáns hatású az adott oldat.( Például 2dl narancslé OPR értéke 200-500mV, addig az Aquarion által előállított víz 400mV-800mV közötti ORP tartományban lehet). Vagyis a szervezet antioxidáns igényeinek fedezéséhez, az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék szinte észrevétlenül hozzájárulhat.

Hidratáció

Az ionizált víz hidratációra való képessége jelentősen nagyobb lehet, mint az egyszerű csapvízé. Mindkettő vízmolekulákból áll, de a különbség mégis óriási! Ezek a vízmolekulák összetapadnak. az egyszerű csapvízben 16-18 molekulából álló klasztereket alkotnak. Ellenben, az ionizált vízben található molekulákban ionkötések találhatóak, aminek következtében ezek a molekulák jóval kisebb, kb. 6 molekulákból álló klasztereket hoznak létre, így ezek kisebb méretük miatt, közvetlenül is képesek lehetnek a sejtekbe jutni.

Lúgosítás

A legtöbb olyan baktériumnak, melyek megbetegedést okozhatnak, a savas közeg a melegágya. Az elsavasodott szervezetben ezek a baktériumok szaporodásnak indulhatnak, ezzel komoly problémákat okozva. Egy másik jelentős veszélyforrás lehet, hogy felhalmozódott jelentős része megkötődhet a zsírban, így gyakran a túlsúly miatt is ezek lehetnek a felelősek. Azonban a szervezet sav-bázis egyensúlyát helyre billenteni a lúgos víz fogyasztásával, ami jótékony hatással lehet a már kialakult panaszokra is, javíthatja azokat. Ezáltal javulhat akár jelentős mértékben az általános közérzet is, sőt, néhány hetet követően, akár már szemmel látható változások is bekövetkezhetnek. Köszönhetően annak, hogy a PH-háztartás helyreállásával, az emésztés is visszaállhat a megfelelő működésébe, nem engedve a felesleges zsírsavakat felhalmozódni a szervezetben, hatékony működésével lebonthatja, semlegesítheti azokat.

Az Aquarion víztisztító készülékek itt találhatóak meg.

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.