Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Vércsoportok szerinti -A, B, AB, 0- speciális vitaminok

Speciális vitaminkészítmények A, B, AB, és 0 vércsoportúaknak, az immunrendszer erősítéséhez, a vitaminok és ásványi anyagok célzott pótlásáért. A vércsoportunk egy nagyon lényeges és fontos tényező, ami lehet bennünk azonos is, de különbözhetünk is miatta embertársainktól. Ez egy olyan szabad szemmel nem látható különbség, ami meghatározó egész életünk folyamán. Az eltérő vércsoportok számára általában eltérő étrend és vitaminok ajánlottak.

vércsoportunk az egyik leglényegesebb dolog ami azonos lehet bennünk, de ez az ami jelenthet óriási különbséget is köztünk. Egyre általánosabb és elfogadottabb vélemény az, hogy vércsoportunk alapvetően határozhatja meg akár az immunrendszerünk állapotát, vagy hogy milyen gyógynövényekre, vitaminokra és ásványi anyagokra lehet kiemelten szükségünk. Ezek a vitaminok, és ásványi anyagok immunrendszerünk megfelelő működése mellett, hatással lehetnek akár az idegrendszerünk, a látásunk, vagy éppen a bőrünk állapotára is, de úgy általában minden egyes élettani folyamatunkra. 


Jó esetben napjainkban már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a megfelelő táplálkozásra, és arra hogy milyen minőségű ételeket fogyasztunk nap mint nap. Sajnos mostanában valószínűleg nem minden esetben tudunk megfelelő minőségű élelmiszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz hozzájutni, így ezek vitamintartalma sem biztos hogy mindig elegendő. Egyre több irányból lehet azt hallani, hogy az ízlésünk talán nem is véletlenül alakult úgy ahogyanhiszen minden vércsoport számára vannak olyan élelmiszerek, gyümölcsök, zöldségek, melyek fogyasztása számukra előnyökkel járhat az egészségmegőrzés szempontjából.


Minden ember egyedi, óriási különbségek vannak köztünk, viszont léteznek olyan dolgok is, melyek szabad szemmel nem láthatóak, de mégis azonosak lehetnek bennünk akár azokkal is, akik szembe jönnek velünk az utcán, vagy ott állnak mellettünk a pénztárnál. Nagyon lényeges, és fontos feladatunk az hogy mindenkor pótolni tudjuk a szervezetünk számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat annak érdekében hogy egészségesek maradhassunk. Hiszen ahhoz hogy a mindennapokban megfelelően helyt tudjunk állni, az egészségmegőrzést nem lehet elhanyagolni.


"A" vércsoportos vitamin itt megtekinthető!


"B" vércsoportos vitamin itt megtekinthető!


"AB" vércsoportos vitamin itt megtekinthető!


"0" vércsoportos vitamin itt megtekinthető!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.