Vitalitásom.hu

VÁSÁRLÁS MENETE


A VÁSÁRLÁS MENETE:


1./  Első lépésben helyezd a terméket/termékeket a kosárba.


2./ Ha befejezted a vásárlást, kattints a ,,Pénztárhoz gombra". Itt látni fogod milyen termékeket vásároltál, az árat, a szállítás díját ( amennyiben olyan összeghatárig vásároltál ), a kedvezmény mértékét amennyiben vásárlásod összege után az jár Neked. Ennél a pontnál kiválaszthatod az ,,Átvétel módját" is. Ha a ,,Kiszállítást kérek" opciót választod, úgy a futár házhoz fogja szállítani a csomagodat. Ha a ,,Kiszállítás MPL futár segítségével" pontot választod, akkor van rá mód hogy az általad megjelölt helyre helyezik el küldeményed, és ott tudod átvenni a csomagot. Ez az opció kedvezőbb a postai költségekben, erről bővebben a ,,Szállítás és fizetés" menüpontban tájékozódhatsz.


3./ Ha itt lentebb görgetsz, látni fogod az adataid kitöltésére vonatkozó mezőket. A postázási és számlázási cím lehet eltérő is. Ha például napközben dolgozol, és oda szeretnéd a csomagot rendelni, kérlek a munkahelyi címet add meg szállítási címként. Számlázási cím az lehet például a lakcímed is.


4./ Az ,,Egyéb Megjegyzéshez" hagyhatsz üzenetet mely a futárnak fog szólni. Például ha ebédidőd van 12.00-tól 13.00-ig, ezt be lehet írni ide, és abban az esetben vagy ezt az időpontot megelőzően, vagy ezt az időpontot követően fog a futár kézbesíteni számodra.


5./ Kérlek fogadd el a vásárlási feltételeket, majd kattints a megrendelem gombra.


6./ Ha minden rendben volt, ezután zölden azt fogod látni hogy ,,Köszönjük megrendelését! Munkatársaink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot." Ezt követően e-mail-ben kapsz majd tájékoztatást mindenről. Amennyiben szükséges lesz, telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot. Köszönjük a vásárlást!