Vitalitásom.hu

További cikkek

Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

2020.06.02. Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

A kollagén egy nagyon fontos, talán a leginkább fontos, mindannyiunk szervezetében nagy mennyiségben megtalálható fehérje. Ez a fehérje nélkülözhetetlen egyebek mellett a bőr, inak, ízületek rugalmasságának megtartásához is. Miért annyira fontos építőanyaga a szervezetnek a kollagén? Miért lehet érdemes rendszeresen pótolni, esetleg étrend-kiegészítő készítményekkel? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

tovább

Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

2020.05.15. Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

Mikor étkezünk, sokszor akaratlanul is elkövethetünk hibákat a táplálékunk megválasztásában. A lassan megemészthető húsokból álló ételek után megevett gyorsan lebomló édességek, szénhidrátok nem képesek idejében kiürülni a gyomorból, emiatt pedig ott erjedni kezdhetnek. Ezt a folyamatot gátolhatja hatékonyan az oregánó, ezzel is elősegítve a jobb emésztést.

tovább

Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

2020.05.14. Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

Sajnos napjainkban gyakran helytelenül, stresszesen, környezeti ártalmaknak kitéve élünk. Ezek az ártalmak a sejteken is mély nyomokat hagyhatnak. A kezdeti stádiumban egy alattomos, rejtőzködő, alacsonyabb szintű, kezdeti gyulladásos folyamat indulhat el szervezetünkben, mely a későbbiekben akár komolyabb problémákat is okozhat. Ezeket a nagyobb zavarokat a szervezetben érdemes lehet megelőzni, tenni ellene.

tovább

A CaliVita 8000 doboboz vitamint adományozott a rászorulóknak

2020.04.19. A CaliVita 8000 doboboz vitamint adományozott a rászorulóknak

A CaliVita Internacional több mint 60.000.000 Forint értékben adományozott vitaminokat és étrend-kiegészítőket a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy azokat szétoszthassa az idősek és rászorulók között. Valamennyien akik kapcsolatban állunk a céggel, büszkék lehetünk erre a kezdeményezésre!

tovább

Dolgozz velem, keress pénzt az interneten!

2020.04.15. Dolgozz velem, keress pénzt az interneten!

Az interneten végezhető munkák egyre nagyobb népszerűbbek mostanában. Nem minden esetben igényelnek extra tudást, van hogy a kezdetekben elég az ha megvan bennünk a kellő elszántság és akarat ahhoz hogy jobban tudjunk boldogulni, hogy több lábon tudjunk állni. Ha a biztosnak hitt megélhetés lehetősége elvész, ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan munka, amit kis beruházással el lehet kezdeni, viszont nagyon messzire lehet vele eljutni.

tovább

Keress pénzt az interneten, dolgozz velem!

2020.04.14. Keress pénzt az interneten, dolgozz velem!

Az interneten végezhető munkák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem minden esetben igényelnek extra tudást, van hogy a kezdetekben elég az ha megvan a kellő elszántság és akarat ahhoz hogy jobban tudjunk boldogulni, hogy több lábon tudjunk állni. Ha a biztosnak hitt megélhetés lehetősége elveszik, ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan támasz, amit kis beruházással el lehet kezdeni, viszont nagyon messzire lehet vele jutni.

tovább

Elektroszmog: Néhány érdekesség az elektroszmogról

2020.03.06. Elektroszmog: Néhány érdekesség az elektroszmogról

Környezetünkben mindennap több irányból is sugárzások érhetnek mindannyiunkat. Bolygónk mágneses tere, vagy a villámok miatt keletkező elektromos hullámok, az űrből kapott elektromágneses sugárzás mind természetesek. De a rádiók, televíziók, a mobilok kibocsátott jelei, az elektromos háztartási eszközök, által keletkező elektromos terek, a különböző gépek vagy motorok által létrejövő hullámok az emberekhez vezethetőek vissza.

tovább

Az elektroszmog milyen hatással lehet a szervezetre?

2020.03.01. Az elektroszmog milyen hatással lehet a szervezetre?

Manapság már egyre többször és több helyről hallhattunk az elektroszmog elnevezésről. Létezik több egymástól nagyon eltérő vélemény ezzel kapcsolatban. Vajon lehetnek e az egészséget károsító hatásai, vagy nem is kell félni a technikai fejlődés eme következményeitől? Az elektroszmognak a mágneses terek, az elektromos, valamint a rádiófrekvenciás sugárzások által kapott, szervezetünket közvetlenül érintő láthatatlan behatásokat nevezhetjük.

tovább

A ginzeng lehetséges hatásai 1.

2020.02.10. A ginzeng lehetséges hatásai 1.

A ginzeng egy nagyon hosszú ideje ismert népszerű gyógynövény, melynek egyik legfőbb hatóanyaga az úgynevezett ginzengoid, mely nagyon sok az egészségre gyakorolt pozitív hatással rendelkezik. Első sorban talán leginkább a stressz és feszültség miatt felmerülő esetleges problémák kezelésére használhatják, de emellett még több, a szervezet számára nagyon fontos, hasznos hatása is lehet, kezdve a bőr egészségétől egészen a szexuális panaszok javításáig.

tovább

Mire jó a Ginzeng?

2020.01.30. Mire jó a Ginzeng?

A ginzengnek több fajtája létezik a világon, ugyanúgy ismert a szibériai, ázsiai, vagy az amerikai ginzeng. Egy olyan típusú gyógynövényről van szó, melyet már hosszú évszázadok óta rendszeresen fogyasztanak főként a Távol-keleti népcsoportok, de ma már a világ minden pontján ismert és népszerű. Ez a gyógynövény árnyékos helyeken él meg és nővekszik, különleges virágzata van, és kiemelkedően magasnak számít az antioxidáns tartalma.

tovább