Vitalitásom.hu- vitaminok, étrend-kiegészítők, kollagének, oxigén cseppek és sok minden más.

Szavazás

Szerinted is jobb az egészséget megőrizni, mint már kialakult problémákat orvosolni?

Szavazok

Vitalitásom webhírek

További cikkek

Oxigén csepp- Folyékony, stabilizált oxigén csepp fogyasztásához

2021.01.25. Oxigén csepp- Folyékony, stabilizált oxigén csepp fogyasztásához

A különböző kórokozók már akkor kialakulhattak a bolygónkon, mikor még a légkörben nem is volt szabad oxigén. Így azok fennmaradásához, nem feltétlenül szükséges, ez az emberek számára pár percig sem nélkülözhető elem. A kórokozók között is előfordulhat az úgynevezett aerob, a levegőt kedvelő változata, de megbetegedések szempontjából legveszélyesebb patogének érzékenyek a levegőre, hatására elpusztulnak.

tovább

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

2020.12.14. Vásárolj 25% kedvezménnyel!

25% azonnali kedvezményt is kaphatsz a CaliVita összes termékére, amennyiben a cikkben található webáruház linkjén keresztül vásárolsz! Ha ezután is vásárolnál a termékekből, úgy természetesen minden következő vásárlás után járni fog a kedvezmény! De ekkor már az első vásárlásod utáni bónuszokat is levásárolhatod, pont úgy mint bármelyik áruház hűségkártyájáról. Kattints a cikkre, és olvass tovább...

tovább

D-vitamin télen, nyáron!

2020.11.18. D-vitamin télen, nyáron!

A D-vitamin nagyon fontos vegyület szervezetünk számára, megléte létfontosságú lehet mindenkinek. Ha hiányzik a D-vitamin a szervezetből, vagy szintje túlságosan alacsony, az több betegség megjelenésének kockázatát is növelheti. Ellenben napi megfelelő mennyiségű pótlása, igen jó eséllyel csökkentheti a különböző megbetegedések előfordulásának kockázatát.

tovább

Mit lehet tenni a száj egészségének megőrzéséért?

2020.09.02. Mit lehet tenni a száj egészségének megőrzéséért?

A fogak és a száj rendellenességei elég elhanyagolt téma, pedig sok esetben árulkodhatnak a szájüreg, vagy akár más betegségekről is. A megfelelő szájhigiénia fenntartása nagyon fontos feladat, szerencsére napjainkban már nagyon sok eszköz és lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megfelelően gondoskodhassunk annak épségéről. A száj és a fogak karbantartása nemcsak esztétikai szempontból fontos, de nagyban befolyásolhatja a közérzetet is.

tovább

Lizin

2020.09.01. Lizin

Ha egy esszenciális aminosavból hiány jelentkezik a szervezetben, valószínűleg ehhez fog igazodni az összes többi aminosav beépülésének mértéke is. Hiányukban több betegségre, problémára válhatunk fogékonyabbá ezt követően. Ilyenek lehetnek akár a vírusos fertőzések is, de említhetjük akár az ízületi gyulladásokat, vagy az allergiás panaszokat is. Az aminosavak közül a lizin a legtöbb étrendben a limitáló aminosav.

tovább

Ligetszépeolaj (Evening Primrose Oil)

2020.08.27. Ligetszépeolaj (Evening Primrose Oil)

A ligetszépeolajat sokan az egyik az egyik legkiválóbb felfedezésnek tartják az egészségmegőrzés szempontjából. A ligetszépeolaj két dolgot tartalmaz, ami az emberi szervezet számára nagyon fontos. Ezek telítetlen zsírsavak, az egyik az esszenciális zsírsavak közé tartozó linolsav, azaz F-vitamin, a másik a gamma-linolénsav.

tovább

glamUp (kollagén)

2020.07.21. glamUp (kollagén)

Ahogy a cikk címét elolvasod, talán elgondolkodsz azon, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben mennyire aktuális a szépségről beszélni. Hiszen mostanában az egészség megőrzése a legtöbb embernél mindennél fontosabbá vált, mikor ez lett az elsődleges szempont. Pedig ennél jobb idő nem is lehet ehhez a témához, hiszen ez az időszak már kellően megtépázta mindannyiunk testét, lelkét...

tovább

Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

2020.06.02. Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

A kollagén egy nagyon fontos, talán a leginkább fontos, mindannyiunk szervezetében nagy mennyiségben megtalálható fehérje. Ez a fehérje nélkülözhetetlen egyebek mellett a bőr, inak, ízületek rugalmasságának megtartásához is. Miért annyira fontos építőanyaga a szervezetnek a kollagén? Miért lehet érdemes rendszeresen pótolni, esetleg étrend-kiegészítő készítményekkel? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

tovább

Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

2020.05.15. Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

Mikor étkezünk, sokszor akaratlanul is elkövethetünk hibákat a táplálékunk megválasztásában. A lassan megemészthető húsokból álló ételek után megevett gyorsan lebomló édességek, szénhidrátok nem képesek idejében kiürülni a gyomorból, emiatt pedig ott erjedni kezdhetnek. Ezt a folyamatot gátolhatja hatékonyan az oregánó, ezzel is elősegítve a jobb emésztést.

tovább

Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

2020.05.14. Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

Sajnos napjainkban gyakran helytelenül, stresszesen, környezeti ártalmaknak kitéve élünk. Ezek az ártalmak a sejteken is mély nyomokat hagyhatnak. A kezdeti stádiumban egy alattomos, rejtőzködő, alacsonyabb szintű, kezdeti gyulladásos folyamat indulhat el szervezetünkben, mely a későbbiekben akár komolyabb problémákat is okozhat. Ezeket a nagyobb zavarokat a szervezetben érdemes lehet megelőzni, tenni ellene.

tovább