Vitalitásom.hu

További cikkek

Mit lehet tenni a száj egészségének megőrzéséért?

2020.09.02. Mit lehet tenni a száj egészségének megőrzéséért?

A fogak és a száj rendellenességei elég elhanyagolt téma, pedig sok esetben árulkodhatnak a szájüreg, vagy akár más betegségekről is. A megfelelő szájhigiénia fenntartása nagyon fontos feladat, szerencsére napjainkban már nagyon sok eszköz és lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megfelelően gondoskodhassunk annak épségéről. A száj és a fogak karbantartása nemcsak esztétikai szempontból fontos, de nagyban befolyásolhatja a közérzetet is.

tovább

Lizin

2020.09.01. Lizin

Ha egy esszenciális aminosavból hiány jelentkezik a szervezetben, valószínűleg ehhez fog igazodni az összes többi aminosav beépülésének mértéke is. Hiányukban több betegségre, problémára válhatunk fogékonyabbá ezt követően. Ilyenek lehetnek akár a vírusos fertőzések is, de említhetjük akár az ízületi gyulladásokat, vagy az allergiás panaszokat is. Az aminosavak közül a lizin a legtöbb étrendben a limitáló aminosav.

tovább

Ligetszépeolaj (Evening Primrose Oil)

2020.08.27. Ligetszépeolaj (Evening Primrose Oil)

A ligetszépeolajat sokan az egyik az egyik legkiválóbb felfedezésnek tartják az egészségmegőrzés szempontjából. A ligetszépeolaj két dolgot tartalmaz, ami az emberi szervezet számára nagyon fontos. Ezek telítetlen zsírsavak, az egyik az esszenciális zsírsavak közé tartozó linolsav, azaz F-vitamin, a másik a gamma-linolénsav.

tovább

glamUp (kollagén)

2020.07.21. glamUp (kollagén)

Ahogy a cikk címét elolvasod, talán elgondolkodsz azon, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben mennyire aktuális a szépségről beszélni. Hiszen mostanában az egészség megőrzése a legtöbb embernél mindennél fontosabbá vált, mikor ez lett az elsődleges szempont. Pedig ennél jobb idő nem is lehet ehhez a témához, hiszen ez az időszak már kellően megtépázta mindannyiunk testét, lelkét...

tovább

Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

2020.06.02. Kollagén- Az ízületekért, a feszesebb bőrért

A kollagén egy nagyon fontos, talán a leginkább fontos, mindannyiunk szervezetében nagy mennyiségben megtalálható fehérje. Ez a fehérje nélkülözhetetlen egyebek mellett a bőr, inak, ízületek rugalmasságának megtartásához is. Miért annyira fontos építőanyaga a szervezetnek a kollagén? Miért lehet érdemes rendszeresen pótolni, esetleg étrend-kiegészítő készítményekkel? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

tovább

Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

2020.05.15. Oregánó olaj- A külső és belső szépségért

Mikor étkezünk, sokszor akaratlanul is elkövethetünk hibákat a táplálékunk megválasztásában. A lassan megemészthető húsokból álló ételek után megevett gyorsan lebomló édességek, szénhidrátok nem képesek idejében kiürülni a gyomorból, emiatt pedig ott erjedni kezdhetnek. Ezt a folyamatot gátolhatja hatékonyan az oregánó, ezzel is elősegítve a jobb emésztést.

tovább

Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

2020.05.14. Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

Sajnos napjainkban gyakran helytelenül, stresszesen, környezeti ártalmaknak kitéve élünk. Ezek az ártalmak a sejteken is mély nyomokat hagyhatnak. A kezdeti stádiumban egy alattomos, rejtőzködő, alacsonyabb szintű, kezdeti gyulladásos folyamat indulhat el szervezetünkben, mely a későbbiekben akár komolyabb problémákat is okozhat. Ezeket a nagyobb zavarokat a szervezetben érdemes lehet megelőzni, tenni ellene.

tovább

A CaliVita 8000 doboboz vitamint adományozott a rászorulóknak

2020.04.19. A CaliVita 8000 doboboz vitamint adományozott a rászorulóknak

A CaliVita Internacional több mint 60.000.000 Forint értékben adományozott vitaminokat és étrend-kiegészítőket a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy azokat szétoszthassa az idősek és rászorulók között. Valamennyien akik kapcsolatban állunk a céggel, büszkék lehetünk erre a kezdeményezésre!

tovább

Dolgozz velem, keress pénzt az interneten!

2020.04.15. Dolgozz velem, keress pénzt az interneten!

Az interneten végezhető munkák egyre nagyobb népszerűbbek mostanában. Nem minden esetben igényelnek extra tudást, van hogy a kezdetekben elég az ha megvan bennünk a kellő elszántság és akarat ahhoz hogy jobban tudjunk boldogulni, hogy több lábon tudjunk állni. Ha a biztosnak hitt megélhetés lehetősége elvész, ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan munka, amit kis beruházással el lehet kezdeni, viszont nagyon messzire lehet vele eljutni.

tovább

Keress pénzt az interneten, dolgozz velem!

2020.04.14. Keress pénzt az interneten, dolgozz velem!

Az interneten végezhető munkák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem minden esetben igényelnek extra tudást, van hogy a kezdetekben elég az ha megvan a kellő elszántság és akarat ahhoz hogy jobban tudjunk boldogulni, hogy több lábon tudjunk állni. Ha a biztosnak hitt megélhetés lehetősége elveszik, ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan támasz, amit kis beruházással el lehet kezdeni, viszont nagyon messzire lehet vele jutni.

tovább