Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

illóolajok

Az illóolajok, esszenciális olajok, nem csupán a közérzetünkre, hangulatunkra lehetnek kedvező, vagy pozitív hatással. Használatuk akár az egészségi állapotunkat is jó irányban befolyásolhatják. Illóolajok használatánál fontos lehet kellő figyelmet fordítani arra, hogy azok mindig megbízható forrásokból származzanak.

Prémium minőségű illóolajok

A hatóanyagokat a frissen betakarított növények értékes részeiből nyerik, ennek köszönhetően koncentráltan tudják tartalmazni a növényi összetevők illékony alkotóelemeit. A magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően, már néhány cseppnyi is elegendő lehet ahhoz, hogy kellemes illatot árasszanak környezetünkben. A minőségi illóolajok használata minden esetben biztonságos, előírás szerinti használatuk esetén nem okozhatnak sem allergiás reakciókat, sem bőrkiütést.

Citromos illóolaj

Az Organic Lemon Oil biocitrom-illóolaja természetesen frissítő hatású, használata javíthatja a hangulatot, a közérzetet. Segíthet abban, hogy jobban tudjunk koncentrálni a mindennapos feladatainkra, javíthatja a szellemi teljesítményt. Segíthet megelőzni a fertőzéses betegségeket, várandós kismamáknál enyhítheti a reggeli rosszulléteket, csökkentheti a hányinger érzetet.

Levendulás illóolaj

Az Organic Levander Oil biolevendula-illóolaj mind a test, mind pedig a lélek számára nyugtató hatással bírhat. Nem csupán a stressz oldásában segíthet, de hasznos lehet akkor is, ha sebek fertőtlenítéséről van szó, vagy a gyulladásokat akarjuk csökkenteni természetes úton. Ezek mellett még segítség lehet, ha görcsös, puffadásos hasfájásos panaszok állnak fenn. Náthás, megfázásos időszakokban is támogatást nyújthat a szervezet számára a köhögés csillapítása érdekében.

Tömjénes illóolaj

A tömjént nevezik az illóolajok királyának is, hiszen ezt már egészen régen, az ókorban is használták. Nem csupán szépészeti, de gyógyító céllal is gyakran alkalmazták. A tömjén elősegítheti a mélyebb gondolkodást, a nyugodt alvást, valamint a meditációt is. Az Organic Frankincense Oil biotönjén-illóolaj ezeken túl még fertőtlenítő hatásának köszönhetően segíthet a felső légúti betegségekkel küzdőknek, csillapíthatja a hányingert, émelygést, javíthatja az általános közérzetet.

A termékek biotanúsítvánnyal rendelkeznek!

Az illóolajok itt megtekinthetőek

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.