Vitalitásom.hu- vitaminok, étrend-kiegészítők, kollagének, oxigén cseppek és sok minden más.

Szavazás

Szerinted is jobb az egészséget megőrizni, mint már kialakult problémákat orvosolni?

Szavazok

Vitalitásom webhírek

Galagonya-Mire jó a galagonya?

2018.05.15.

Galagonya-Mire jó a galagonya?

Kattints ide és tudj meg pár dolgot a galagonyáról!

,, ... IZZIK A GALAGONYA ... "

,,Őszi éjjel izzik a galagonya..." Ha máshonnan nem is, de Weöres Sándornak köszönhetően egész biztos hogy mindenki hallott már erről a nagyon hasznos növényről. A galagonya az egyik legismertebb természetben megtalálható növény, mely segítségével sokat tehetünk szívünk jobb állapotának fenntartásáért. A galagonya fogyasztása jótékony hatással lehet a szívizom sejtjeire, erősítheti, szabályozhatja a szív jobb működését, és pozitív hatással lehet a vérnyomásra is.

                                      


Galagonya-Mire jó a galagonya?


MIRE JÓ A GALAGONYA?

Ebben úgy nyújthat segítséget szervezetünk számára a galagonya, hogy tágító hatással lehet az érrendszerre és csökkentheti a vérnyomást. A galagonya jótékony hatása érezhető lehet az erek meszesedésének megelőzésében, és a keringési problémák is javulhatnak használata során. A galagonya fogyasztása stresszes időszakokban nagyon hasznos lehet mindenki számára, enyhén nyugtató hatása miatt javíthatja, jobbá teheti az alvás minőségét is. Alacsony  vérnyomással élők számára nem ajánlják a galagonya fogyasztását, mivel a vérnyomást csökkentő hatása lehet a növénynek! Egyéb esetekben a galagonya szedhető lehet hosszabb távon is. A galagonya fogyasztása pozitív hatással lehet a koleszterin szintjére, és az idegrendszerre, és az immunrendszerre is.


Galagonya-Mire jó a galagonya?


TERMELŐI GALAGONYA

termelők által forgalomba kerülő galagonya kapszulák, mindig a legjobb minőségű galagonya termést tartalmazzák. A termelők minden esetben kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk megtermelt, illetve begyűjtött galagonya termés a lehető legtisztább legyen, és a lehető legjobb, szennyeződéstől mentes körülmények között teremjen meg. A betakarított galagonya termést a napon szárítják, ennek köszönhetően az akár maximálisan is megőrizheti hatóanyagait. Az így kiszárított galagonya termést feldolgozzák, majd kapszulákba töltik. Az általuk kínált galagonya, vagy bármilyen más termék mentes a különböző adalékoktól.A fent leírtak nem minden személy tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.

vissza