Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Rhodiolin- Segítség a stressz és a feszültség kezelésében

                          A rhodiolin lehetséges jótékony hatásai a jobb szellemi és fizikai teljesítményért, az immunrendszer és az idegrendszer jobb és megfelelőbb működéséért. A rhodiolin, -más néven az aranygyökér-, egy olyan adaptogén gyógynövény, mely segítségével könnyebben lehetnek átvészelhetőek a stresszes és feszült időszakok. Jótékony hatással lehet a központi idegrendszer megfelelő működésére, használata segíthet az alvászavarok megoldásában...

MILYEN GYÓGYNÖVÉNY A RHODIOLIN?

A rhodiolin, azaz aranygyökér kapszulák fő hatóanyaga egy adaptogén gyógynövény, a rhodiolin roseaA rhodiolin adaptogén hatása alatt a stresszel és feszültséggel -( legyen az fizikai vagy pszichés )-, szembeni ellenállóképesség fokozását érthetjük. A rhodiolin rendkívül aktív hatóanyagai kitűnő hatást gyakorolhatnak a központi idegrendszer megfelelő működésére, így jelentősen javulhat mind a fizikai, mind a szellemi teljesítőképesség. Rendszeres használata segítséget nyújthat a mentális problémák leküzdésében, így a rhodiolin növelheti a megfelelő napi koncentrációra való képességet, melyre mindannyiunknak nagyon nagy szüksége van, például munkavégzés közben, iskolában a vizsgák idején, vagy akár a közlekedésben is.


MIRE JÓ A RHODIOLIN?

Ha a rhodiolin használatát kombináljuk a cink fogyasztásával, szervezetünk ellenállóbb lehet a megbetegedésekkel szemben. A cink fogyasztása kedvezően befolyásolhatja a hormonok működését, a rhodiolinnal együtt használva jótékonyan befolyásolhatja a feszültség okozta stresszhormonokat, így ennek nagy hasznát láthatja idegrendszerünk megfelelő működése, vagy akár a bőrünk megjelenése is. Sportolóknak, és nagy fizikai, szellemi erőfeszítéseknek kitett személyeknek, de úgy általában mindenki számára különösen fontos lehet a rhodiolin fogyasztása, hiszen a nagy stressz és feszültség, a versenyhelyzetek növelhetik az adrenalin szintjét. Ezzel együtt növekedhet a vérnyomás, a pulzus, ami hosszú távon nem tesz jót sem a szívnek, sem az érrendszernek, vagy a keringésnek, tehát általában a szervezet működésének. A hosszan tartó stressz és feszültség könnyen okozhat álmatlanságot, alvászavarokat, melyek rendkívül megviselhetik immunrendszerünket, idegrendszerünket, és ez akár rövid időn belül komoly megbetegedésekhez is vezethet. Ezek lehetnek akár a stroke, vagy az infarktus is, így ezeknek elkerülésében is nagy segítségünkre lehet a rhodiolin gyógynövény.


AMIT ÉRDEMES LEHET TUDNI A RHODIOLIN HATÁSAIRÓL

  • A rhodiolin javíthatja, erősítheti az immunrendszer és az idegrendszer állapotát, így ellenállóbbá válhatunk a különböző betegségekkel, fertőzésekkel szemben.
  • A rhodiolin hatóanyagainak köszönhetően segíthet legyőzni a stressz, és a feszültség okozta pszichés tüneteket.
  • A rhodiolin használata jótékonyan befolyásolhatja a szellemi, és fizikai teljesítményt.
  • A rhodiolin nyugtató hatásának köszönhetően jótékonyan befolyásolhatja a férfiak szexuális teljesítőképességét. Ilyen esetben a rhodiolin használata összeköthető lehet a ginseng fogyasztásával. A ginseng segíthet a hajszálerek bővebb vérellátásában, így együttesen fejthetik ki hatásukat. 
  • A rhodiolin antioxidáns hatású gyógynövény, így használata javíthatja a sejtek védekezőképességét.
  • A szív-, és érrendszerre, a keringés megfelelő működésére is kedvezően hathat a rhodiolin.
  • A rhodiolin javíthatja az inzulin termelődését, ezért cukorbetegek számára is nagyon hasznos lehet fogyasztása.
  • Sportolóknak, vizsgákra készülőknek is nagy segítség lehet a rhodiolin. Nyugtató hatásának köszönhetően a stressz és a feszültség könnyebben kezelhetővé válhat.

KINEK LEHET FONTOS A RHODIOLIN HASZNÁLATA?

 

Azok számára lehet javasolt a rhodiolin fogyasztása, akik nagy szellemi, és fizikai igénybevételnek vannak kitéve a mindennapokban.

Azoknak, akiket rendszeresen nagy stressz, és feszültség vesz körül, és ezekre a problémákra keresnek megoldást természetes anyagokkal.

Azok számára is fontos lehet a rhodiolin fogyasztása, akik szeretnék ellenállóbbá tenni szervezetüket, hogy elkerülhessék a beteségeket, legyen az akár ,,csak" egy egyszerű megfázás is.  

Akik alvászavarokkal küzdenek, örökké fáradtnak érzik magukat, azok számára is nagy segítséget jelenthet a rhodiolin.

Ha esetleg orvosi kezelés alatt állsz, gyógyszereket kell szedned, kérd ki orvosod, gyógyszerészed véleményét a rhodiolinnal kapcsolatban. Előfordulhat hogy a gyógyszerek hatása, a rhodiolin hatóanyagai miatt megváltozhat! Az ha több véleményt meghallgatsz, főleg szakember véleményét kéred ki, minden esetben csak előnyödre szolgálhat. Ez igaz lehet minden egyes termékkel kapcsolatban amit fogyasztasz.


Itt meg tudod nézni a Rhodiolint, és még többet tudhatsz meg róla!


A fent leírtak nem mindenki tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.