Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Kapszulák Férfiaknak

                        Megbízható gyártótól származó, férfiaknak készült vágyfokozó kapszulák természetes alapanyagokból. A férfierő teljesebbé tételéhez akár alkalomszerű, akár kúraszerű fogyasztásra is használható. A kapszulák gondosan válogatott és feldolgozott gyógynövényeket tartalmaznak, melyek segíthetnek támogatni a ,,férfiasságot" bármely életkorban, élethelyzetben.

Kapszulák férfiaknak természetes alapanyagokból

Férfiassággal kapcsolatos problémák...minden férfi rémálma... Pedig nem is biztos hogy tragédiaként kell felfogni ha ez bekövetkezik, hiszen sok esetben mindössze átmeneti gondokról lehet szó. Könnyen okozhatnak zavarokat például stresszes élethelyzetek is, olyanok mint a túlzott munkahelyi nyomás, vagy egy olyan periódus az életünkben, mikor nem jut elegendő idő a megfelelő minőségű, és mennyiségű pihenésre. Persze félvállról sem szabad venni ezeket a zavarokkal kapcsolatos problémákat, érdemes minél előbb elkezdeni kideríteni hogy mi is állhat a háttérben. De rögtön pánikba esni sem kell, hiszen ahogy egy urológus ismerősöm mondta, három féle férfi létezik. Akinek volt a potenciával, merevedéssel kapcsolatos gondja, akinek van, és akinek lesz.

Az általunk forgalmazott kapszulák férfiaknak természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak. Felhasználói tapasztalatokat szem előtt tartva, figyelembe véve lettek a gyártó által kifejlesztve.


Milyen dolgok vezethetnek a férfiassággal kapcsolatos zavarokhoz?

Napjainkban óriási nyomás nehezedik nőkre, férfiakra egyaránt. A körülöttünk lévő világ felgyorsult, túl sok irányba kell minden egyes nap megfelelni. Nagyon nagyok lettek az elvárások, amik előbb vagy utóbb komolyabb lelki zavarokhoz, vagy akár az  immunrendszer, vagy az idegrendszer gyengüléséhez is vezethetnek. Ha pedig kialakul egy belső feszültség, annak könnyen lehetnek különböző zavarok, akár potenciazavarok is a következményei. Hiszen hogy is tudna bárki is kellően ellazulni (ami a minőségi szexuális együttléthez nagyon fontos lehet), ha folyamatos nyomásnak van kitéve élete számos területén, és képtelen kiszakadni a mindennapi mókuskerékből? Persze nem könnyű ezzel szembenézni...hiszen sokan gondolhatják azt, hogy attól lesz férfi a férfi, hogy neki soha semmivel kapcsolatban problémája nem lehet. De valljuk be őszintén ez nem igaz...problémája mindenkinek lehet, és előbb vagy utóbb lesz is, és ez hatással lehet az életére, így akár a szexuális teljesítményére is.


Mi segíthet a potenciazavarok megoldásában?

Ma már sok irányból kapható segítség az ilyen jellegű problémák kezelésére. Többféle gyógyszer létezik erre a célra hazánkban is, melyeket kizárólag orvosi felügyelet mellett, receptre lehet megvásárolni. A nálunk kapható készítmények nem gyógyszerek, ezek természetes alapanyagokat,  gyógynövényeket, például  ginsenget tartalmaznak,  és a megfelelő engedélyekkel rendelkeznek, az OÉTI által vannak nyilvántartásban tartva. Ha bármilyen kérdésed lenne a kapszulákkal kapcsolatban, hívj bennünket bátran a fent látható telefonszámon. Minden kérdésedre válaszolunk, természetesen a maximális diszkréció mellett!

Akár már huszonéveseknél is előfordulhatnak ilyen zavarok, melyek hátterében állhatnak akár lelki eredetű, de akár szervi problémák is. Éppen ezért tanácsos lehet orvosok, szakemberek véleményét is kikérni a potenciazavarokkal kapcsolatban! Hiszen könnyen lehet a potenciazavarok, merevedési zavarok hátterében például egy prosztata gyulladás, húgyúti fertőzés, vagy egyéb más megbetegedés is! De okozhat merevedési problémákat, potenciazavarokat a hajszálerek nem megfelelő vérellátása, cukorbetegség, magas vérnyomás is, a már említett lelki eredetű okok mellett.

merevedési és potenciazavarok hátterében mint már említettük, számos ok állhat. Ha hosszú hónapokig fennáll ez a probléma az életedben, mindenképp fel kell keresni egy orvost, szakembert! Ha szervi problémád lenne esetleg, akkor valószínűleg egy urológus segíthet abban (vagy küldhet további vizsgálatokra), hogy megoldást találj a problémára! Amennyiben lelki, pszichés okok állhatnak a háttérben, úgy érdemes megkeresni egy pszichológust, és az ő segítségével kideríteni hogy mi lehet a problémák forrása. A nálunk kapható kapszulák hatásosak lehetnek a merevedési zavarok ellen, de ha problémáid nem javulnának használatukkal, kérjük fordulj szakemberhez!


Amennyiben bármilyen más egyéb kérdésed van a kapszulákról, akkor is hívj bátran a 06/30/568-8687-es számon. Számíthatsz a diszkréciónkra!


IDE KATTINTVA meg tudod nézni milyen kapszulákat, készítményeket tudunk ajánlani!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.