Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Tippek az oxigén csepp használatához

Néhány hasznos tanács, hogy hogyan lehet érdemes a Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppet használni.

Praktikus tanács lehet (főleg idősebbek esetében), hogy a legnagyobb bevett dózist, lehetőleg fokozatosan érjék el. Az első héten javasolt lehet napi 10 cseppnyi oxigén cseppet csöpögtetni 2-3 dl vízbe. A második héttől, napi 2x10 cseppnyi oxigén csepp 2-3 dl vízhez, a harmadik héttől lehet fogyasztható nap 3x10 cseppnyi Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp.

Ha nem jelentkezik semmilyen mellékhatás, (például ezek lehetnek álmatlanság, hasmenés, esetleg fejfájás), fiatalabbak akár naponta is emelhetik az oxigén csepp adagját, napi 3x20-30 cseppnyire. Ez vonatkozhat akár sportolókra, akár szív-, tüdő-, máj-, vagy daganatos betegekre is.

A maximális hatás eléréséhez, kb. fél órával étkezés előtt, vagy kb. két órával étkezés után a legjobb meginni a Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppet.

Az oxigén csepp elfogyasztása előtt, a legjobb, ha várunk kb. 20 másodpercet, amiatt hogy a víz át tudjon mágneseződni.

Lehetőség szerint hideg vízbe tegyük az oxigén cseppet. A legjobb, ha ez tiszta víz, ami éehetőleg ne legyen szénsavas! Szénsavas italokból, túl hamar elillanhat az oxigén!

Olyan személyeknél, akik nehezebben táplálhatóak, bele lehet tenni a Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppeket, olyan ételekbe (joghurt, kefir például), vagy teába, ami nem nagyon meleg.

Bele lehet az egész napi adagot keverni kb. 2 liternyi vízbe is. Így a nap folyamán lassan megiható lesz az oxigén csepp. Utazáshoz ez egy praktikus megoldás lehet.

Lehetőleg ne tartsuk az oldatot mágneses jeleket kibocsátó készülékek (pl. mobilok) közelében.

Az általános fenntartó adag lehet napi 10-20 Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp. Ez egy egészséges ember számára bőven elegendő lehet.

Nagyon fontos, hogy az oxigén cseppet ne használjuk hígítatlan állapotában szem-, orr-, vagy akár fülcseppnek! Ne csepegtessük nyílt sebekre sem! Ha hígítjuk az oxigén cseppet, 10ml vízhez 1-5 cseppnyi oxigén cseppet adagoljunk.

A Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppet itt tudod megnézni

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerzhetsz.