Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Oxigén csepp- Low Deuterium Oxy Crystal

Koncentrált oxigén csepp az immunrendszer megfelelő védelméért, a jobb szellemi és fizikai teljesítményért. Az oxigén cseppek használatával normalizálódhat a szervezet oxigénnel való ellátottsága, így csökkenthetővé válhatnak például a szorongásos tünetek. Mérséklődhet a felgyülemlett stressz és feszültség, kezelhetőbbé válhatnak a mindennapos nehézségek. Jótékony hatással lehet az immunrendszer állapotára, javulhat az általános közérzet...

                        


AZ OXIGÉN CSEPPRŐL

Az oxigén elengedhetetlen feltétele az életnek. Ez tény, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Napjainkban túlságosan sok esetben, és számtalan irányból érhetnek bennünket fokozott szellemi, és fizikai megterhelések, amik óhatatlanul stresszes, feszültségekkel teli helyzetekhez fognak vezetni. Ezeknek a túlfeszített szituációknak a kezelésekor nagyon fontos lehet, hogy milyen a szervezetünk oxigénellátottsága.  Dr. Eigi Noguchi szerint az oxigénhiánynak lehet ,,köszönhető" például a szorongás vagy a túlzott stressz, feszültségfejfájás, álmatlanság, de még ízületi fájdalmak is jelentkezhetnek ilyen okból. Amennyiben ilyen problémáink adódnak, szervezetünk ellenálló képessége jelentősen romolhat, gyengülhet immunrendszerünk, ami gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. Általában elmondhatjuk, ha komolyabb probléma, betegség lép fel szervezetünkben, a mögött ott lehet az is, hogy alacsony az oxigénszintünk.


MIRE HASZNÁLHATÓ AZ OXIGÉN CSEPP?

Az oxigén majdnem teljes egészét a vér szállítja a hemoglobinhoz ami a vörösvértestekben található. A hemoglobin egy molekulája maximum négy oxigénmolekulát lehet képes megkötni. Általában 2 dl oxigént szállíthat egy liternyi vér, így percenként egy liter oxigén juthat el a sejtekhez, amennyiben abból indulunk ki, hogy egy átlagos felnőttnek kb. öt liter vér folyhat az ereiben. Tehát ha a körülöttünk lévő levegőben elégséges oxigén található, akkor azt szervezetünk befogadhatja, és fel is használhatja. Viszont sajnálatos módon napjainkban főleg a légszennyezésnek ,,köszönhetően", a levegőben megtalálható oxigéntartalom jelentősen alacsonyabb lehet mint évszázadokkal, vagy akár csak évtizedekkel ezelőtt volt. Napjainkban ez az érték egy nagyobb városban jó esetben is csak 15% lehet, vagy az alatt van általában. Tehát már meg sem közelíti azt a 21%-os értéket, ami nem is olyan régen még az elfogadott szám volt. Az oxigén csepp segítséget nyújthat abban, hogy szervezetünk oxigénszintjét az ideális tartományban tartsa.


AZ OXIGÉN CSEPP LEHETSÉGES JÓTÉKONY HATÁSAI

Ha a szervezetünkben megfelelő az oxigénszint, tehát nem áll fenn oxigénhiányos állapot, abban az esetben számos pozitív változást tapasztalhatunk.

 • Javulhat az általános közérzet, eltűnhet a fáradtság és levertség érzése. Pozitívan befolyásolhatja az idegrendszer működését is.
 • Javulhat a fokozottabb koncentrációra való képesség, a memória, kevésbé lehetünk figyelmetlenek.
 • Javulhat a teljesítmény, az anyagcsere, így ennek köszönhetően a testsúly okozta problémák is.
 • Mérsékelheti a fejfájásra való hajlamot, és annak tüneteit. Pozitív hatással lehet az izmokízületek működésére.
 • Használatának köszönhetően javulhat a szív és érrendszeri panaszokkal élők állapota, jótékony hatással lehet a tüdő működésére. 
 • Növelheti a fizikai teljesítőképességet, sportolóknál a teljesítményt.
 • Méregtelenítő hatást gyakorolhat a szervezetre, lúgosító hatású.
 • Hatékony védelmet biztosíthat a patogén gombák szaporodása ellen.

HOGYAN SEGÍTHET AZ OXIGÉN CSEPP?

A javasolt oxigén csepp adag 10 csepp egy pohár vízhez, napi 1-3 alkalommal. Pár perc várakozás után a víz telítődik az oxigén cseppekkel, ezt követően fogyasztható. Hatását már rövid időn belül lehet érezni!

 • Az oxigén csepp használata része lehet a sejtfolyamatoknak, így hatása pozitívan befolyásolhatja a fizikai, és kémiai folyamatok harmonizálását. 
 • Az Oxy Crystal oxigén cseppeket hazai kutatók fejlesztették ki, és hazánkban is került először forgalomba. Alkalmazása kockázatoktól mentes! 
 • Mivel mágneses strukturáltságú, hatékony védelmet biztosíthat hosszú távon a különböző kórokozók ellen. Elősegítheti az ásványi anyagokgyógynövények, illetve a különböző vitaminok felszívódását. 
 • Használata segíthet a baktériumok elleni védekezésben. 

                                                                                     


AZ OXIGÉN CSEPP HASZNÁLATA

Az oxigén csepp fogyasztása kiváló lehet kiegészítő kezelésként is. Mivel jelentősen segíthet felszívódni több - ( a már említett vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények) - hatóanyagot, ennek köszönhetően használata lerövidítheti, hatékonyabbá teheti a kezelési folyamatokat. A megfelelően stabilizált, mágnesesen strukturált oxigén csepp mivel csökkentett deuterium tartalmú vízkoncentrátummal rendelkezik, kedvezően befolyásolhatja a vér és a sejtek oxigénnel való ellátottságát. Ennek köszönhetően az oxigén csepp segíthet jelentősen növelni a szervezet ellenálló, és teljesítő képességét is, jelentősen javíthatja a közérzetet, és a memóriát.

Az oxigén a tiszta vízzel együtt a legfontosabb eleme az életnek, melyet minden körülmények között meg kellene nagyon becsülni. Ahhoz hogy minőségi, és egészséges életet élhessünk, nagyon fontos dolog lehet az, hogy a mindennapi negatív környezeti hatásokat ellensúlyozni tudjuk. Mivel akár fizikai, akár pszichés vagy bármilyen más értelemben nézzük, napjainkban valószínűleg sokkal, de sokkal több káros, és negatív hatásnak lehetünk kitéve mint akár csak egy-két évtizeddel ezelőtt voltunk. Ezek miatt az okok miatt viszont sokkal, de sokkal nagyobb figyelmet is kellene fordítanunk saját magunkra, egészségünkre, illetve a környezetünkre is, hogy évek, évtizedek távlataiból majd visszatekintve ne kelljen azon sajnálkoznunk hogy mennyi mindent mulasztottunk el ma, és hogy mennyi mindent megtehettünk volna.


Még többet itt ovashatsz az Oxigén cseppről!


A fent leírtak nem mindenki tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.