Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Oxigén csepp- Folyékony, stabilizált oxigén csepp fogyasztásához

 

A különböző kórokozók már akkor kialakulhattak a bolygónkon, mikor még a légkörben nem is volt szabad oxigén. Így azok fennmaradásához, nem feltétlenül szükséges, ez az emberek számára pár percig sem nélkülözhető elem. A kórokozók között is előfordulhat az úgynevezett aerob, a levegőt kedvelő változata, de megbetegedések szempontjából legveszélyesebb patogének érzékenyek a levegőre, hatására elpusztulnak.

Az oxigénnek ezt a tulajdonságát használhatjuk fel, az úgynevezett folyékony oxigén oldatok alkalmazása esetében is. A CaliVita Low Deuterium Oxy Crystal nevű oxigén cseppje, mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú koncentrátum, mely hatékony segítséget jelenthet a kórokozókkal szembeni küzdelemben.

 

                         

 


A Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp, hatékonyan segítheti a sejtek oxigénnel való ellátottságát, javíthatja az anyagcsere folyamatait. Méregtelenítő, tisztító hatással bír, emellett segíthet az anaerob baktériumok ellen is. Fogyasztása plusz energiával láthatja el a testet. Segíthet a vitaminok, ásványi-anyagok, gyógynövények, jobb felszívódását, hasznosulását, javíthatja a vérkeringést, enyhítheti a légzési nehézségből adódó tüneteket. Növelheti a vér, a sejtek oxigén szintjét, a szervezet nagyobb teljesítményre lehet képes általa, javulhat a szellemi teljesítmény, a koncentrációs képesség. A Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp használatával, a mindennapi közérzet is jobb lehet. Fokozhatja a vérkeringést, vérhígító hatása van amiatt, hogy csökkentheti a vörösvértestek egymáshoz tapadását. Ennek köszönhetően, javulhat az oxigénszint, a szervezet így jobban védekezhet a kórokozók ellen. Serkenti, erősítheti az immunrendszert.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppjei csökkenthetik a légszomjat. Ajánlott fogyasztása megelőzés céljából, ha naponta 1-3 alkalommal, 2-3 dl vízbe 20 cseppet csepegtetünk, majd 20 másodperc várakozás után, lehetőleg nem fém eszközzel elkeverjük, és elfogyasztjuk a folyadékot.


A Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp használatához néhány javaslat:

  • Fontos, főleg idősebbeknél, hogy a maximális adagot, lehetőleg fokozatosan érjük el! Az első héten javasoljuk a napi 10 csepp fogyasztását 2-3 dl vízben. A második héttől, napi 2x10 csepp, a harmadik héttől fogyasztható a 10 csepp napi háromszor.
  • Ha nincs mellékhatás (fejfájás, álmatlanság, hasmenés), úgy naponta is emelhetjük az adagot 3x20-30 cseppig.
  • A leginkább kedvező hatás úgy érhető el, hogy étkezés előtt kb. fél órával, vagy azt követően kb. két órával ajánlott elfogyasztani a Low deuterium Oxy Crystal oxigén cseppet.
  • Az oldat a vízben való elkeverése után kb. 20 másodperc múlva fogyasztható.
  • Ajánlott hideg folyadékban elkeverni az oxigén cseppet, lehetőleg tiszta vízben!
  • Ha úgy egyszerűbb, az egész napi adagot be lehet keverni 1,5-2 liternyi vízhez. Majd ezt fokozatosan el lehet kortyolgatni.
  • Az oldatot SOHA ne tartsuk mágneses készülékek, mobiltelefonok mellett!
  • A megelőzéshez elegendő napi adag 10-20 cseppnyi Low Deuterium Oxy Crystal oxigén csepp.
  • A készítményt ne használjuk egy az egyben sem szem, sem pedig orr, vagy fülcseppnek! Ha így szeretnének a Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppeket felhasználni, akkor 10 ml vízhez, 1-5 cseppnyi oxigén cseppet keverjünk!

 


A Low Deuterium Oxy Crystal oxigén cseppet itt tudod megnézni!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.