Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

Sajnos napjainkban gyakran helytelenül, stresszesen, környezeti ártalmaknak kitéve élünk. Ezek az ártalmak a sejteken is mély nyomokat hagyhatnak. A kezdeti stádiumban egy alattomos, rejtőzködő, alacsonyabb szintű, kezdeti gyulladásos folyamat indulhat el szervezetünkben, mely a későbbiekben akár komolyabb problémákat is okozhat. Ezeket a nagyobb zavarokat a szervezetben érdemes lehet megelőzni, tenni ellene.

A szervezet egyensúlyának helyreállítása az Organic Nonival

Létezik egy több ezer éve ismert és használt gyümölcs, a noni, mely képes lehet felvenni a harcot azokkal a kihívásokkal, hogy vissza tudjuk állítani a szervezetünkben a kívánt egészséges egyensúlyt. A noni adja az alapanyagát az Organic Noni-nak, mely ezt a célt hivatott szolgálni. Több létfontosságú tápanyagot tartalmaz, mint például aminosavat, vitaminokat, különböző ásványi anyagokat. Jótékony, a szervezet működésére kedvező hatását többek között a sejteket védő xeroninnak, a gyulladásokat csökkentő damnachantalnak, a patogének ellen küzdő acubinnak, a koleszterinre hatást gyakorló beta-sitosterolnak, a szívet védő scopoletinnek, valamint a szabad gyökök ellen küzdő vitaminoknak, antioxidánsoknak köszönheti.


Speciálisan fejlesztett Organic Noni

A fejlesztők azonban nem elégedtek meg ennyivel! Kutatásaik alapján arra a következtetésre jutottak, hogy van három olyan terület, melyek még nagyobb kihívásnak vannak kitéve minden egyes nap. Ezek a szív- és érrendszer, a mozgásszerveink, valamint az idegrendszerünk. Megnézték hogy a noni mellett melyek lehetnek azok a gyümölcsök, melyek a leginkább hasznosak lehetnek az emberi szervezet számára ezeken a területeken.

Az egyik hozzáadott gyümölcs így a cseresznye lett,mely számos fitokémiai anyagot tartalmaz. A gyulladásokat csökkentő, antioxidáns hatásának köszönhetően segítheti az izmok, ízületek, valamint a mozgásszervek rendszerének hatékonyabb regenerálódását.


A másik fontos és értékes összetevő a gránátalma, mely igen gazdag polifenolokban, ennek köszönhetően pozitív hatást fejthet ki a szív- és érrendszer működésére.

Végül a szőlő az, ami még egy nagyon fontos összetevője az Organic Noni-nak. Melatonintartalma elősegítheti a nyugodtabb alvást, hozzájárulhat az idegrendszer védelméhez.

Mi teszi az Organic Noni-t különlegessé?

 

Célzottan lett kifejlesztve az Organic Noni, ugyanarra a problémára nem csupán egy, hanem több oldalról komplexen közelítettek rá a fejlesztői. Az Organic Noni-ban lévő biogyümölcsök egymás hatásait erősítve, célzottan hathatnak. Az Organic Noni nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízfokozót, cukrot, glutént, laktózt, vegyszerekkel nem érintkezett. Minden összetevője biofarmokon lett termesztve, természetes körülmények között, ezek adják az ital különleges ízét.


Az Organic Noni itt nézhető meg!


Az Organic Noni pack itt nézhető meg!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.