Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)
Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag (946 ml)

,,Az egészség a legjobb befektetés"

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Szállítási idő: maximum 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Szállítási költség 1190 forinttól (itt megnézheted)

Ha több terméket is vásárolnál, akkor azt megteheted olcsóbban is, ha ennek az oldalnak a legaljára görgetsz. Ha 29.000 forintért vásárolsz termékeket a lent található kék színű linkre kattintva, akkor a végén a 22.000 forintot kell fizetned. A kedvezmény a fizetés előtt kerül levonásra, miután elfogadod a regisztráció lehetőségét. Ez a kedvezmény minden további esetleges vásárlás után járni fog. Részletek lent találhatóak...  

Bővebben
25 390 Ft
Részletek

Az Organic Noni, vagyis a morinda citrifolia, egy biominősítésű komplex készítmény, mely sejtszinten lehet hatással a szervezetre. Vannak még szerencsére a bolygónkon olyan zegzugok, ahol a civilizáció átkos, vagy épp áldásos hatásai alig hagytak nyomokat. Megtalálhatod Te is a legmegfelelőbb egyensúlyt a CaliVita Organic Noni termékeivel, melynek hatóanyagai olyan területekről származnak, ahol még az ember és a természet harmóniája létezik. 

A noni, egy sok ezer éve használt, fogyasztott egzotikus gyümölcs, mely jó hatással lehet szervezetünkre, a benne lévő kisebb gyulladásokra, valamint sejtjeinkre is. A szervezetünkben lévő egyensúly nagyon fontos lehet a mindennapokban. A noniban található számos fontos tápanyag, aminosav, vitamin, ásványi-anyag, segíthet abban, hogy meg tudjuk teremteni ezt az egyensúlyt.

Jótékony hatásait többek között a benne található, a sejtekre jó hatással lévő xeroninnak, a gyulladásokra kedvező hatással bíró damnachantalnak, a patogének ellen használatos acubinnak, a koleszterinre kedvező hatással lévő beta-sitosterolnak, a szív barátjának tartott scopoletinnek, a vitaminoknak, antioxidánsoknak köszönheti. 


Egy üveg mennyisége: 946 ml (1ml 26,8ft)

Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)


Organic Noni (Morinda citrifolia):

Ez az ősi örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is őshonos. Magassága az aprónak mondható bokormérettől, akár egészen 10 méterig is terjedhet. A világ előtt a figyelmet azonban nem ezzel a vívta ki magának, hanem sokkal inkább gyümölcsének hihetetlenül gazdag összetételével.

Az Organic Noni készítménye 18-féle aminosavat tartalmaz. Ezek közül jelentősen sok az esszenciális aminosav, azaz olyan nagyon fontos anyagok, melyeket a szervezet maga nem képes előállítani, viszont nélkülözhetetlenül szükséges számára. Rendkívül gazdag különböző vitaminokban (magas C-vitamin tartalmú), ezen kívül nagyon értékes ásványi anyagokban is, melyek nagyban hozzájárulhatnak a szervezet napi ilyen jellegű igényeinek kielégítéséhez. Ezeken felül sok antioxidáns hatású vegyületeket is nagy dózisokban tartalmaz, melyek elősegíthetik, hogy sejtjeink hatékonyabban védekezhessenek a szabad gyökök számtalan károsító hatásai ellen.

Az Organic Noni jótékonyan befolyásolhatja a szervezet ,,öngyógyító", regeneráló képességeit. Az Organic Noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula. A proxeronin segítségével a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos fontos élettani folyamat részét képezi. Különböző enzimek alkotórésze, hatékonyan támogatja a sejteket, valamint az immunrendszer és a hormonrendszer megfelelő működését is.

Több minden megnövelheti a szervezet xeronin szükségletét, de napjaink legkárosabbaknak mondott hatásai, mint például a stressz, a fokozott szellemi, illetve fizikai igénybevétel különösen. Kisebb mennyiségű proxeronint a hétköznapi táplálékokkal is magunkhoz veszünk többnyire, de az Organic Noni ezt különösen nagy mennyiségben tartalmazza.


Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akik szervezetük általános ellenálló képességén szeretnék javítani.
- Azoknak, akik fontosnak tartják azt, hogy szervezetük kiegyensúlyozottabb működését támogassák.
- Azoknak, akik általános, mindennapi energiaszintjüket szeretnék fenntartani, vagy növelni.
- Méregtelenítő kúrákat alkalmazóknak, a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a „bio” minősítésű termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés napjainkban? Az igen népszerű Organic Noni, azaz morinda citrifolia, tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni készítmény az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni készítménye, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik.


Organic Noni összetétele:

-„Bio” minősítésű Organic Noni: 100 % Organic Noni (morinda citrifolia) tartalmú. 


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

- Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)

- Tedd a termékeket a kosárba. Ha 29.000 forint értékű terméket veszel, kb. 22.000 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.

- Nézd meg a videot a példával.

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
56
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek