Vitalitásom.hu

CaliGreen Wc tisztító gél (750 ml)

CaliGreen Wc tisztító gél (750 ml)
Értékelés:

Cikkszám: 152

CaliGreen WC Gél (aktív WC-tisztító gél): 

Nagyon hatékonyan segít tisztán tartani a vécékagylót. Ez a friss, borsmentaillatú gél rendkívül könnyedén feloldja a vízköves lerakódásokat és a különböző, más jellegű szennyeződéseket is.

A CaliGreen egy olyan öko-tisztítószercsalád, melynek tagjai igazán megnyugtató megoldást nyújtanak az egész családunk számára. Gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, melyek növényi és ásványi eredetűek, és persze ahol csak lehetséges volt biotermesztésből származnak. Természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően teljesen biztonságos használatuk, bőrgyógyászati tesztek által igazoltan ezek a készítmények nem irritálják a bőrt.A termékcsalád tagjai tartalmazzák még:

CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító (500 ml)

CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum (500 ml)

CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító (500 ml)


Tudtad azt, hogy a leggyakrabban használt tisztítószerek annyira káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek kimondottan veszélyesek lehetnek az emberekre, illetve még a környezetünkre is? Az ezekben megtalálható vegyi anyagok gyakran sérüléseket, esetleg allergiát, vagy bőrkiütéseket, de még nyálkahártya-irritációt is okozhatnak. Némely esetben még asztma kialakulásához is vezethetnek használatuk. Hosszabb távon a vegyi anyagok súlyos, egészségkárosító hatást is okozhatnak.


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

Ár: 2 490 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!