Vitalitásom.hu

Chromium Max 500 króm a stabil vércukorszinttért ( 100 db tabletta )

Chromium Max 500 króm a stabil vércukorszinttért ( 100 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 7

Elmondható hogy a cukorbetegség valószínűleg a 21. század egyik népbetegsége. Tudtad azt, hogy a mostani kutatások szerint 20 év múlva megduplázódhat a cukorbetegek száma? A Chromium Max legfontosabb alapanyaga a króm, mely egy szénhidrátokat ,,felfaló" elem. Klinikailag is bebizonyították azt, hogy minden káros mellékhatás nélkül segítheti elő a fogyást, így támogatva a cukorbetegség megelőzését!

A krómot tartalmazó tabletták fogyasztó hatásait már kísérletekkel is alátámasztották az idők folyamán. Azok a sportolók, akik egy hat hétig tartó kísérletben vettek részt, és króm alapú táplálék-kiegészítőket kaptak, 3,2 kg testzsírt vesztettek. Ezzel szemben azok, akik nem kaptak krómot, náluk csupán 1 kg-os súlyvesztés mutatkozott. A 2,2 kg-os különbségű súlycsökkenés legalább 5 kg hagyományos fogyásnak felelhet meg, mivel a testzsír fajsúlya jóval kisebb az izoménál!

króm egy esszenciális mikroelem, így szervezetünk azt nem tudja magától előállítani, így csakis külső forrásokból juthatunk ahhoz hozzá. A króm részt vesz a normál szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserében, hozzájárulhat a megfelelő vércukorszint fenntartásához. Ennek köszönhetően segíthet megakadályozni a vércukorszint hirtelen ingadozásából adódó édességek utáni vágyat, ezzel is javítva a testtömeget csökkentő étrendek hatékonyságát. A krómnak nem minden formája szívódik fel tökéletesen a szervezetben. De ha tartalmaz szerves kötésű vegyületeket – mint például a krómpikolinát – felszívódása és hasznosulása egyaránt megfelelő.


Adagolás:1 kapszula naponta

Egy napi adag ára:43 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akiknél jelentkezik a folyamatos éhségérzet, elsősorban a ,,szénhidrátéhség". Ez teheti eredménytelenné a testtömeg tartósvcsökkentését.
- A megfelelő vércukorszint elérését célzó terápia kiegészítéseként.

Tudtad-e?

Egy tabletta Chromium Max 500 ugyanannyi krómot tartalmaz, mint 5 adag (420 g) brokkoli? Tudtad azt, hogy a gyulladásgátlóként szedett kortikoszteroidok fokozzák a króm ürülését? Krómpótlással nem csupán a hiányt lehet megelőzni, de a kortikoszteroidok okozta cukorbetegség ellen is jelentős segítséget nyújthat.


Chromium Max összetevői:
- Króm-pikolinát; 500 mcg

Figyelem!

Terhes és szoptató anyáknak, valamint kisgyermekeknek alkalmazása nem ajánlott ! A termék nem helyettesíti a megfelelő testsúlyt csökkentő étrendet, a rendszeres mozgást, valamint a szükséges életmódváltást. 

Ár: 6 190 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!