Vitalitásom.hu

Beauty Formula a szépség vitamin ( 90 tabletta )

Beauty Formula a szépség vitamin ( 90 tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 71

Szép köröm, szép haj, szép bőr a szépség vitaminjának segítségével, hogy még ellenállhatatlanabb legyél ! A válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, kollagént és gyógynövényeket tartalmazó vitamin komplex készítmény, melyek biztosíthatja a hajad, a bőröd, és a körmeid egészséges szerkezetének fenntartását. Mindezt azért hogy minden egyes nap teljes fényedben tündökölhess ! A Beauty Formula egyedülállóan gazdag vitamin-, ásványi anyag-, aminosav-, kollagén- és gyógynövényeket is tartalmazó komplexszel biztosítja a kellő tápanyagot bőrünk, hajunk és körmünk szépségének és egészségének a megőrzéséhez, illetve az ezeken területeken fellépő problémák javításához, kezeléséhez.

Adagolás: 1 tabletta naponta

Egy napi adag ára: 71 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

Kinek ajánljuk?

- Hajhullással küzdőknek.
- Akiknek hajvégeik szárazak és töredeznek.
- Problémás (pattanásos) arcbőrrel küzdőknek.
- Akiknek körmeik gyengébbek és töredeznek.
- Mindenki számára, aki szeretne javítani a megjelenésén, és szeretné megőrizni hajának, bőrének és körmeinek az egészségét.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy az ápolt, csinos emberek több pénzt kereshetnek és több figyelmet kaphatnak az életük során másoktól mint azok, akik elhanyagolják külsejüket?*


Beauty Formula összetevői:
- A-vitamin 750 mg
- C-vitamin 20 mg
- B-1 vitamin 2,2 mg
- B6-vitamin (piridoxin) 2,8 mg
- Réz 2 mg
- Cink 10 mg
- Jód 50 mcg
- Kollagén 100 mg
- L-metionin 50 mg
- L-Cisztein 50 mg
- Mezei zsurló kivonat (std.6% silicon) 150 mg
- Hilaruonsav 30 mg

Egyéb összetevők: Hipromellóz, Mikrokristályos cellulóz, Zsírsavak, Szilícium-dioxid

A Hialuronsav segíthet pótolni a bőrszövetek rétegeiben a lecsökkent folyadéktartalmat. Így puhává, valamint teltebbé varázsolhatja azt. Csökkentheti a ráncok láthatóságát, erősíti a kollagént.


A Kollagén szintje az öregedés hatására csökken. Megjelennek a finom kis ráncok, különböző elszíneződések valamint foltok. Emiatt a kollagénből a lehető legmagasabb minőségű halkollagént választottuk ki. A korábbihoz képest több mint kétszer akkora mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


A Mezei Zsurlóból szintén jelentősen megnövelt mennyiséget találsz. Kovasav tartalma szilárdító hatással bír, ez fontos a kötőszövetek és a haj, valamint a keményebb anyagok, mint a fogak, körmök felépítéséhez. Emellett képes serkenteni a bőr saját kollagén termelését, így javítva annak rugalmasságát.Ár: 9 290 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!