Vitalitásom.hu

Polinesian Noni a sejtszinten ható tápanyag ( 946 ml )

Polinesian Noni a sejtszinten ható tápanyag ( 946 ml )
Értékelés:

Cikkszám: 54

A Polinesian Noni (morinda citrifolia) nem egy csodaszer, de nagyon fontos olyan tulajdonságokkal bír, amikkel hatékonyan támogathatja a szervezetünk megfelelőbb működését. Több típusú fájdalmat sikeresen lehet képes csillapítani, és ami abszolút pozitívum vele kapcsolatban az az, hogy xeronin tartalmának köszönhetően nem okozhat semmilyen függőséget. Jótékony hatást gyakorolhat az asztmás panaszokra, illetve kimondottan hatékony lehet ízületi panaszokra és gyulladásokra.

Szerencsére vannak még bolygónkon olyan zegzugok, ahol a civilizáció átkos, vagy épp áldásos hatásai még alig hagytak nyomokat. A Polinesian Noni készítmények alapanyagai ilyen területekről származnak, így természetes úton támogathatják szervezetünket azért, hogy immunrendszerünk és idegrendszerünk is a lehető legjobban működhessen a mindennapokban.


Szervezeted jobb és hatékonyabb működését támogathatod a Polinesian Noni készítménnyel, melynek legfőbb hatóanyaga Polinéziából származik. Onnan, ahol az őslakosok még most is lényegesen jobban élvezhetik a természet áldásait, mint a jóléti államok lakói. 


Egy üveg tartalma: 946 ml

Adagolás: 2 evőkanál naponta

Egy napi adag ára: 406 Ft

Ennyi napra elegendő: 32 nap

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

 

Mi az a Morinda Citrifolia?

Ez az ősi örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is őshonos. Magassága az aprónak mondható bokormérettől, akár egészen 10 méterig is terjedhet. A világ előtt a figyelmet azonban nem ezzel a vívta ki magának, hanem sokkal inkább gyümölcsének hihetetlenül gazdag összetételével.

Az Polinesian Noni készítménye 18-féle aminosavat tartalmaz. Ezek közül jelentősen sok az esszenciális aminosav, azaz olyan nagyon fontos anyagok, melyeket a szervezet maga nem képes előállítani, viszont nélkülözhetetlenül szükséges számára. Rendkívül gazdag különböző vitaminokban ( magas C-vitamin tartalmú ), ezen kívül nagyon értékes ásványi anyagokban is, melyek nagyban hozzájárulhatnak a szervezet napi ilyen jellegű igényeinek kielégítéséhez. Ezeken felül sok antioxidáns hatású vegyületeket is nagy dózisokban tartalmaz, melyek elősegítik hogy sejtjeink hatékonyabban védekezhessenek a szabad gyökök számtalan károsító hatásai ellen.

Az Polinesian Noni jótékonyan befolyásolhatja a szervezet ,,öngyógyító", regeneráló képességeit. Az Polinesian Noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula. A proxeronin segítségével a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos fontos élettani folyamat részét képezi. Különböző enzimek alkotórésze, hatékonyan támogatja a sejteket, valamint az immunrendszer és a hormonrendszer megfelelő működését is.

Több minden megnövelheti a szervezet xeronin szükségletét, de napjaink legkárosabbaknak mondott hatásai, mint például a stressz, a fokozott szellemi, illetve fizikai igénybevétel különösen. Kisebb mennyiségű proxeronint a hétköznapi táplálékokkal is magunkhoz veszünk többnyire, de a Polinesian Noni ezt különösen nagy mennyiségben tartalmazza.


Kinek ajánljuk?

- Azoknak akik szervezetük általános ellenálló képességén szeretnék javítani.
- Azoknak akik fontosnak tartják azt, hogy szervezetük kiegyensúlyozottabb működését támogassák.
- Azoknak akik általános, mindennapi energiaszintjüket szeretnék fenntartani, vagy növelni.
- Méregtelenítő kúrákat alkalmazóknak, a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a „bio” minősítésű termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés napjainkban? Az igen népszerű Organic Noni, azaz morinda citrifolia, tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni készítmény az érintetlen természetből, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik.


A Polinesian Noni Juice összetevői:

-  NONI (Morinda citrifolia)

Ár: 17 490 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!