Vitalitásom.hu

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag ( 946 ml )

Organic Noni biominősítésű sejtszinten ható tápanyag ( 946 ml )
Értékelés:

Cikkszám: 56

Az Organic Noni, vagyis a morinda citrifolia, egy biominősítésű komplex készítmény, mely sejtszinten lehet hatással a szervezetre. Vannak még szerencsére a bolygónkon olyan zegzugok, ahol a civilizáció átkos, vagy épp áldásos hatásai alig hagytak nyomokat. Megtalálhatod Te is a legmegfelelőbb egyensúlyt a CaliVita Organic Noni termékeivel, melynek hatóanyagai olyan területekről származnak, ahol még az ember és a természet harmóniája létezik. Az Organic Noni elérhető 4 darabos kiszerelésben is.

Egy üveg mennyisége: 946 ml 

Egy napi adag ára: 394 Ft

Ennyi napra elegendő: 32 nap

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Organic Noni (Morinda citrifolia):

Ez az ősi örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is őshonos. Magassága az aprónak mondható bokormérettől, akár egészen 10 méterig is terjedhet. A világ előtt a figyelmet azonban nem ezzel a vívta ki magának, hanem sokkal inkább gyümölcsének hihetetlenül gazdag összetételével.

Az Organic Noni készítménye 18-féle aminosavat tartalmaz. Ezek közül jelentősen sok az esszenciális aminosav, azaz olyan nagyon fontos anyagok, melyeket a szervezet maga nem képes előállítani, viszont nélkülözhetetlenül szükséges számára. Rendkívül gazdag különböző vitaminokban ( magas C-vitamin tartalmú ), ezen kívül nagyon értékes ásványi anyagokban is, melyek nagyban hozzájárulhatnak a szervezet napi ilyen jellegű igényeinek kielégítéséhez. Ezeken felül sok antioxidáns hatású vegyületeket is nagy dózisokban tartalmaz, melyek elősegítik hogy sejtjeink hatékonyabban védekezhessenek a szabad gyökök számtalan károsító hatásai ellen.

Az Organic Noni jótékonyan befolyásolhatja a szervezet ,,öngyógyító", regeneráló képességeit. Az Organic Noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula. A proxeronin segítségével a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos fontos élettani folyamat részét képezi. Különböző enzimek alkotórésze, hatékonyan támogatja a sejteket, valamint az immunrendszer és a hormonrendszer megfelelő működését is.

Több minden megnövelheti a szervezet xeronin szükségletét, de napjaink legkárosabbaknak mondott hatásai, mint például a stressz, a fokozott szellemi, illetve fizikai igénybevétel különösen. Kisebb mennyiségű proxeronint a hétköznapi táplálékokkal is magunkhoz veszünk többnyire, de az Organic Noni ezt különösen nagy mennyiségben tartalmazza.

Kinek ajánljuk?

- Azoknak akik szervezetük általános ellenálló képességén szeretnék javítani.
- Azoknak akik fontosnak tartják azt, hogy szervezetük kiegyensúlyozottabb működését támogassák.
- Azoknak akik általános, mindennapi energiaszintjüket szeretnék fenntartani, vagy növelni.
- Méregtelenítő kúrákat alkalmazóknak, a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a „bio” minősítésű termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés napjainkban? Az igen népszerű Organic Noni, azaz morinda citrifolia, tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni készítmény az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni készítménye, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik.

Organic Noni összetétele:

- „Bio” minősítésű Organic Noni: 100 % Organic Noni (morinda citrifolia) tartalmú. 


Kapcsolódó cikkek:

Organic Noni- A sejtek jobb működéséért

Ár: 19 890 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!