Vitalitásom.hu

GoldMax vízkőmágnes

GoldMax vízkőmágnes
Értékelés:

Cikkszám: 106

A GoldMAX® vízkőmágnes speciálisan mágneses, a vízkőtől mentesítő alapanyaga a neodímium, amely a jelenleg létező legerősebbnek mondott ilyen típusú anyag. A mágneses kezelés során, az ásványi anyagok kristályos szerkezete és töltése megváltozik. Így a mágnes gátolja ezeknek a megtapadását sőt, a korábban keletkezett kellemetlen lerakódások is jelentősen feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből ennek köszönhetően. Ezáltal természetes energiával, persze különféle agresszív összetételű vegyszerek kizárásával akadályozhatjuk meg a gombák, a baktériumok, és más egyéb mikroorganizmusok elszaporodását. Használatának köszönhetően nem tud kialakulni a táptalaj ahhoz, hogy különböző káros lerakódások alakulhassanak ki a vízcsövekben.Mire ajánljuk?

- Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék használatához kiegészítésként. Kiváló a vízköves lerakódások megelőzésére, a készülék vízbevezető csövére felhelyezve.
- A fő vízvezetékre ráillesztve, a szaniterek gyorsan vízkőmentessé válhatnak. A vízmelegítő, a mosógépek és mosogatógépek hatékonysága,élettartama jelentősen megnőhet. Az elmosott edények lényegesen tisztábbak, a kimosott ruhák sokkal fehérebbek lehetnek.

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy hogyan is alakul ki a vízkő? Amikor esik az eső, az abból kapott lágy víz átszűrődik a talajon. A talaj rétegein áthatolva, a víz ásványi anyagokkal dúsul fel. Így többek között kalcium-karbonáttal és magnézium-karbonáttal. A csapokból kapott víz nagy része fúrt kutakból, vegyszeres tisztítás után érkezik a vízvezetékbe. Így kerül be a vízkő az otthonokba, óvodákba, iskolákba, munkahelyekre.


Figyelem!

A termék nagyon erős mágnest tartalmaz. Tartsd lehetőleg minél távolabb pacemakertől, televíziótól, monitoroktól, számítógépektől, laptopoktól, mérőműszerektől. Minden mágneses adathordozótól szintén távol tartandó, mint például memóriakártyát tartalmazó készülékektől, ilyenek a mobiltelefon, a fényképezőgép. A mágneseket fogd meg  és tartsd erősen, mivel egymásnak csapódva akár sérülést is okozhatnak. vagy esetleg megsérülhetnek! Gyermekektől távol tartandó!


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

Ár: 35 590 Ft
Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!