Vitalitásom.hu

Silk & Shine Sampono sampon aloe verával ( 250 ml )

Silk & Shine Sampono sampon aloe verával ( 250 ml )
Értékelés:

Cikkszám: 90
A Silk&Shine Shampoo egy aloe vera-t is tartalmazó sampon,  mely mindennapos használatra lett kifejlesztve. Alaposan tisztító a hatása, megerősíti a haj szerkezetét, illetve védelmet nyújt a hajszárítás károsító hatásai ellen. Kíméletes összetételei miatt nem csípi a szemet használat közben, nem irritálja azt. Jótékonyan megvédi a haj és a fejbőr egészségét. Fényesebb, egészségesebb haj, dúsabb hatás!


Hogy hajunk valóban fejünk dísze lehessen, rendszeres és gondos ápolásra van szükség.

Ennek első lépése a megfelelő sampon kiválasztása, de ami még fontosabb, az az hogy a hajmosás után pótolni szükséges a hajszálak védelmi faktorait is. A haj és a fejbőr optimális kémhatását ( a pH-értéket ), valamint a megfelelő víz- és zsír háztartását.

A Silk&Shine Shampoo minden összetevője szigorúan megfelel a kozmetikai követelményeknek. Gondosan válogatott alapanyagok, melyek kifejezetten a haj és fejbőr ápolására szolgálnak:


Az Aloe vera-ról:

- Helyreállítja a haj természetes és optimális  nedvességtartalmát. Gyulladáscsökkentő hatóanyagainak köszönhetően kifejezetten jó hatással lehet a száraz fejbőrre.
- Fényessé, dússá teszi a hajat.


A B5-provitaminról:

- Rugalmasságot, fényt és hosszan tartó nedvességet megtartó hatást kölcsönözhet a hajnak.
- Csökkentheti a hajvégek töredezését és kondicionálja a haj sérüléseit ( pl. hajmosás utáni és a durva fésülés okozta károsodásokat )
- Megvédheti a hajat a kiszáradástól.

A Silk&Shine Shampoo fokozott védelmet biztosíthat a mindennapokban, segíthet elkerülni a gyakori hajmosás okozta károsodásokat. Alaposan tisztít, ápolja a fejbőrt, megerősíti a hajgyökereket. Ezáltal segíthet megelőzni a hajhullást is. Ugyanígy véd a hajszárítás káros hatásai ellen. Nem csípi a szemet, így kiválóan alkalmazható gyermekek számára is.

Minden hajtípusra, gyakori, mindennapos használatra ajánlott.

Tudtad-e?

Különlegessége az , hogy magas koncentrációban tartalmaz olyan tenzideket, amelyek „mosóaktív anyagokként” tökéletesen, de gyengéden megtisztítják a hajat és a fejbőrt?

Egy üveg sampon mennyisége : 

250 ml Silk & Shine Shampon


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Összetétele:
- Aloe vera
- B5-provitamin

Ár: 2 290 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!