Vitalitásom.hu

OrganiCare Rescue Gél- Elsősegély Balzsam

OrganiCare Rescue Gél- Elsősegély Balzsam
Értékelés:

Cikkszám: 89
Az OrganiCare Rescue Gél Elsősegély Balzsam 60 ml-es kiszerelésben, mely hatékony segítség lehet bárkinek abban az esetben, ha fájdalmai vannak, húzódása, csípései, napégése stb. stb.! A Rescue Gél Rendkívül összetett és hatékony segítséget kínálhat rengeteg problémára! Fedezd fel magadnak a természetes összetevők nyújtotta tökéletes ápolást és gyengédséget! Próbáld ki Te is az OrganiCare biokozmetikumokat!

Az OrganiCare kozmetikumok bio farmokon termesztett gyógynövények rendkívül értékes hatóanyagaiból készülnek. A kézi szüretelést követően, nagyon gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerek során, soha nem használnak fel semmilyen kémiai segédanyagot, vagy adalékot. Ezek miatt az eljárások miatt, az értékes természetes összetevők hatását teljes mértékben meg tudják a termékek őrizni. Amiket így kaphatunk azok rendkívül magas minőségű, kiváló tisztaságú és hatékonyságú termékek lesznek.

A természetes, allergénektől teljesen mentes összetevők gyengéd és finom ápolásának köszönhetően, készítményeinket az egész család bátran használhatja. Így akár gyermekek, akár érzékeny bőrűek számára is ideális választás lehet valamennyi kozmetikai termék.


Az OrganiCare Rescue Gél Elsősegély Balzsam (60 ml) :

Ezt az elsősegélybalzsamot, mely természetesen biominősítésű, azonnali hatású fájdalomcsillapításra, illetve hűsítésre és nyugtatásra fejlesztették ki. Kiváló minőségű gyógynövényeit, mint például az aloe vera, a mentol, a kámfor, a kamilla, a zsálya vagy a rozmaring, egy nagyon praktikus, golyós kiszerelésű flakonba tették bele. Így lehet képes gyors segítséget nyújtani a reumás fájdalmak, az izomgörcsök, vagy akár a húzódások, a napégés, esetleg a rovarok okozta csípések, vagy az eldugult légutak esetén. Használata sportolás után is kiváló választás lehet, valamint kiránduláskor, nyaraláskor egyaránt ideális választás mindenkinek. 

Tudtad-e?
Tudtad azt, hogy egy készítménynek ahhoz, hogy bio kozmetikummá minősíthessék, nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnie? Ez többek között kiterjed a bio farmról származó nyersanyagokra, vagy a pontosan meghatározott gazdálkodási technikákra is. A szintetikus és vegyi anyagoktól, továbbá a genetikai módosításoktól való elhatárolódásra szintén.


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

Ár: 4 890 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!