Vitalitásom.hu

OrganiCare BIO tusfürdő ( 250 ml )

OrganiCare BIO tusfürdő ( 250 ml )
Értékelés:

Cikkszám: 100
Az OrganiCare Bath & Shower nevű bio tusfürdője 250 ml-es kiszerelésben kapható. A tusfürdővel felfedezheted a természetes összetevőknek köszönhető tökéletes ápolást és gyengédséget! Próbáld ki Te is az OrganiCare biokozmetikumok széles választékát!

Az OrganiCare kozmetikumaink bio farmokon megtermesztett gyógynövények rendkívül értékes hatóanyagaiból készülnek. A kézi szüretelést követően, gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszernek köszönhetően nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot a termékekben. Ennek köszönhetően az értékes összetevők hatását teljes mértékben meg is tudjuk őrizni. Így kaphatunk rendkívül magas minőségű, rendkívüli tisztaságú és hatékonyságú termékeket. A természetes, és persze allergénektől mentes összetevők gyengéd ápolásának köszönhetően készítményeinket az egész család nyugodt szívvel használhatja. Természetesen akár gyermekek számára, akár érzékeny bőrűek számára is ideális választás lehet valamennyi OrganiCare termék. A test és hajápolás egyik legfőbb alappillére az Aloe Vera, az Oliva olaj, vagy a Búzacsíra olaj, a Levendula, a Rozmaring, és a Shea Vaj. A gyógynövények erejét és tisztaságát egy rendkívül finom illat teszi tökéletessé, melyet elegánsan letisztult csomagolásba zártak. mindezt azért hogy így segítsük a bőr és a haj természetes egészségének és állapotának helyreállítását.

Az OrganiCare Bath & Shower tusfürdő gyengéden tisztítja, megvédi és ápolja a bőrt a fürdés vagy a tusolás közben. Illetve a közben kellemes frissességgel töltheti fel használóját.

Tudtad-e?

Tudtad azt hogy egy készítménynek ahhoz, hogy bio kozmetikummá minősíthessék, szigorú követelményeknek kell megfelelnie minden területen? Ez többek között kiterjed arra is, hogy kizárólag bio farmról származó nyersanyagokat lehet feldolgozni, ezen kívül pontosan meghatározott gazdálkodási technikákat lehet alkalmazni. Valamint a szintetikus és vegyi anyagoktól, továbbá a genetikai módosításoktól való elhatárolódásra is.


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

Ár: 4 890 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!