Vitalitásom.hu

Joint Protex Forte extra védelem az ízületeknek ( 90 db tabletta )

Joint Protex Forte extra védelem az ízületeknek ( 90 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 81

Ízületvédő készítmény mozgékonyságunk megőrzése érdekében! Sportolóknak rendkívül ajánlott lehet mindennapos használata, és mindenkinek akinek az ízületei fokozottabb igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap. Idősebbeknek is javasolt lehet használata, hogy ízületeik miatt ne a házban kelljen ülniük, hanem játszhassanak a kertben az unokákkal inkább. Nagyon ajánlott a készítmény azoknak is akik esetleg túlsúlyosak, vagy nehéz fizikai munkát végeznek.

Előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amikor bármelyikünk ízületeinknek kiemelkedő nagy védelemre lehet esetleg szüksége. A Joint ProteX FORTE emelt szintű hatóanyagaival remekül támogatja ízületeink egészségét minden korosztály számára. Bárki számára ajánlott lehet, aki úgy érzi hogy itt is, ott is túl gyakran ,,recseg és ropog"!Adagolás: 1 tabletta naponta

Egy napi adag ára: 109 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Kinek ajánljuk?

Az emberi test vázát képező csontok az ízületekkel kapcsolódnak egymáshoz. Az ízületek az őket körülvevő izmok támogatásával teszik lehetővé a csontok egymáshoz képest történő elmozdulását, vagyis önmagát a mozgást. Az ízületeket alkotó csontok végein találhatóak a porcok, melyek egyrészt abban segítenek, hogy az ízületek minél kevesebb és kisebb súrlódással mozoghassanak, másrészt viszont egy védelmi funkciót is ellátnak. Épségük e miatt rendkívül fontos mindenkor. A porcokat az ízületi tok, és a bennük található ízületi folyadék veszi körül, mely tulajdonképpen egyfajta „kenőanyagként” az ízületek súrlódásmentes mozgását elősegíti.

Ízületeink egészségét rengeteg minden befolyásolhatja. Ahogy idősebbek leszünk, elsősorban azok az ízületeink fognak elhasználódni természetesen, amelyek állandó munkában vannak életünk folyamán. A leginkább a csípő és a térd, mivel ezek a testtömegünket hordozzák. Ez egyfajta elhasználódás melyet okozhat több minden, de nehéz fizikai munkák, például túlsúlyok cipelése miatt az a folyamat sajnos felgyorsulhat. E mellett komolyabb odafigyelést igényelnek még az élsportolók, valamint azok is akik örökletes hajlamokkal élnek ( ez főleg a hölgyeknél szokott előfordulni ).

A Joint ProteX FORTE hatóanyagai hozzájárulhatnak ízületeink egészségének védelméhez.

A glükózamin jelentősen hozzájárulhat a porcok fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához. Ennek köszönhetően fontos szerepet játszik az ízületek (legfőképp a porcok) egészségének megőrzésében, illetve regenerálásában. A kondroitin a glükózaminnal együttműködve az ízületek kenőanyagaként támogathatja azok működését. A hialuronsav szerepe a kondroitinéhoz hasonló. Ez egy természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadékok viszkozitását, jelentősen csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. Az „MSM”-ként is ismert metil-szulfonil-metán gyakori összetevője ízületvédő készítményeknek, mely elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A készítmény emellett jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz.

FIGYELEM!
- Tengeri kagylóra érzékenyek számára alkalmazása kerülendő!
- Cukorbetegek és akiknek magas a koleszterin szintje, használat előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.
- Aszpirin-érzékenység esetén kérje ki orvosa tanácsát.
- Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott.

Joint Protex Forte összetevői:

- Glükózamin; 500 mg  „Ez az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat”
- Kondroitin; 270 mg
- Hialuronsav; 50 mg
- Metil-Szulfonil-Metán; 150 mg
- Boswellia kivonat; 50 mg
- Réti legyezőfű; 40 mg
- Kurkuma kivonat; 10 mg
- Cink; 5 mg
- Mangán; 1 mg 

Ár: 14 690 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok

#1 - S. Magdi2019.11.09. 19:54

Két hónap fogyasztás után szépen kezdem érezni a javulás.Bizok benne hogy ez így is fog folytatódni. Örülök hogy megtaláltam ezeket a kapszulakat.