Vitalitásom.hu

L-Lysine PLUS herpesz ellen ( 60 db tabletta )

L-Lysine PLUS herpesz ellen ( 60 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 86

Herpesz elleni segítséget nyújthatják az L-Lysine PLUS kapszulái, melyek koncentrált formában tartalmazzák a lizin nevű aminosavat. Ezt a szervezetünk nem képes önállóan előállítani, de rendkívül hatásos védelmet nyújthat mindannyiunk számára egyes kórokozók –mint például a herpeszvírus – ellen. A lizin ezen kívül fontos szerepet játszik a bőrt, a kötőszöveteket és az érfalakat felépítő kollagén képződésében, aminek hatását a kapszulákhoz hozzáadott plusz C-vitamin is fokoz. Hozzájárulhat ezeken kívül még a csontok megfelelő szerkezetének kialakításához és megőrzéséhez, a szervezet energiatermelő folyamataihoz, és a megfelelő izomműködéshez is.

Adagolás: 1 kapszula naponta

Egy napi adag ára: 68 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Kinek ajánljuk?

- Azoknak akiknek étrendje nem tartalmaz elegendő mennyiségű és minőségű lizinforrást. Például a teljes értékű fehérjéket, tojást, húst, halakat), vagy akik vegetáriánus életmódot élnek.
- Alacsony fehérjetartalmú diétát követőknek.
- Azoknak akik nehéz fizikai munkát végeznek, vagy sportolóknak.
- Azoknak akik hajlamosabbak a herpeszre, vagy fogékonyabbak más vírusfertőzésekre, illetve a megfázásra.

Tudtad-e?

Egy kapszula L-Lyzine Plus hasonló mennyiségű lizint tartalmaz, mint kb. 4 adag (700 g) kukorica? Tudtad, hogy a lizinnek és az argininnek együttesen közös anyagcsereútja van, és így egymással szinkronban szívódhatnak fel a szervezetben? Az arginin szükséges a herpeszvírus szaporodásához, de ha a lizin magasabb koncentrációban van jelen, akkor jóval kevesebb arginin szívódhat fel. Ennek köszönhetően a lizin koncentrációjának emelése meggátolhatja a herpeszvírus elszaporodását.L-Lysine Plus összetevői:
- L-lizin; 500 mg
- C-vitamin; 60 mg

Figyelem!

Hat hónapot meghaladó folyamatos fogyasztás esetén kérd ki orvosod véleményét!

Ár: 6 090 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!