Vitalitásom.hu

Super Soya Lecithin 250 a sejtek alkotóeleme ( 250 db kapszula )

Super Soya Lecithin 250 a sejtek alkotóeleme ( 250 db kapszula )
Értékelés:

Cikkszám: 58

A lecitine kitűnő választás ahhoz, hogy jobban és könnyebben mehessen a szervezet számára a zsírok lebontása, illetve ne adódhassanak problémáid a koncentrációs képességeddel. A Soyalecitin hatékonyan járulhat hozzá az általános mindennapi életfolyamataink megfelelőbb működéséhez és hatékonyan támogathatja egészségünket. A lecitin egy a szervezetünkben is jelenlévő természetes anyag. Például részét képezi a sejthártyának, a fehérjéknek, illetve jelentős részt vállal az idegrendszer megfelelő működtetésében, ezen kívül elősegítheti a megfelelő koleszterinszint fenntartását is. A lecitin nagyban hozzájárulhat általános életfolyamataink megfelelő működéséhez és hatékonyan támogathatja jó egészségi állapotunkat.
Egy doboz tartalma : 250 kapszula

Adagolás: 1-2 gélkapszula naponta étkezés közben vagy után.

Egy napi adag ára: 33 Ft kedvezménnyel

Ennyi napra elegendő: 100 - 250 nap

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Kinek ajánljuk?

A lecitin egy természetes anyag, mely szervezetünkben is megtalálható. Részét képezi a sejthártyának, de a zsírok szállításáért is felelős fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búza, és a babfélék, különösen a szója.
 

Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében. Gyakran kapcsolódik a vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falain. Jelentős szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben (például a szójában) fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol raktározódik.

A kolinnak és az inozitolnak legfontosabb szerepe az idegi ingerületek átvitelében van, de számon tartják mint zsírégető, illetve zsírbontó anyagként is.

Rendszeres fogyasztása ajánlott fokozott testi igénybevétel esetén (sportolóknak, nehéz fizikai munka) is, mivel támogatja a keringést és az ízületek megfelelő működését, illetve ezek mellett jótékony hatása lehet az idegrendszerre is.

Tudtad-e?

Létezik háromszoros erősségű (triple-potency) lecitin is, amely nem szójaolajat, hanem szójaolaj-koncentrátumot tartalmaz. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy aki például korábban naponta 3x1 kapszula lecitint szedett panaszai enyhítésére, annak a háromszoros erősségű lecitinből elegendő csupán mindennap egyetlenegy kapszulát bevennie. A hatás koncentráltabb, de ugyanúgy folyamatos, mint a hagyományos lecitin esetében.

A lecitin esetében túladagolásból eredő kockázatokról eddig még nem számoltak be.


Super Soya Lecithin összetevői:
- 1200 mg Szójalecitin


Inaktív összetevők:

zselatin, glicerin, tisztított víz.

„Ez az összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat”

Ár: 14 390 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!