Vitalitásom.hu

Hűvösebb időre ajánljuk

Hasonló termékek

Pure Yucca méregtelenítő Yucca ( 100 db tabletta )

Pure Yucca méregtelenítő Yucca ( 100 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 65

Különleges ajánlat:

Ez a webáruház is a mi tulajdonunk, és egyenesen a CaliVita International nevű céghez kapcsolódik. Amennyiben erre a linkre kattintva (vitalitasom.calivita.hu) vásárolsz CaliVita terméket, úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.


A Pure Yucca egy méregtelenítő készítmény, tabletták formájában. Segítségével hatékonyabban lehetnek eltávolíthatóak a szervezetben felgyűlt méreganyagok. Ez különösen hasznos lehet mindannyiunk számára főként a téli időszakok után, mikor az esetleges kevesebb mozgás, több ,,nassolás" és evés okaiként szervezetünk, májunk leterheltebbé válhat a felesleges felgyülemlett káros anyagoktól. Az „Élet fája”, így is nevezik a jukkát, hiszen kiváló méregtelenítő, a szervezetet tisztító, az immunrendszert kíméletesen támogató természetes anyag. Legfőbb hatása az egyik összetevőjének, a szaponinnak köszönhető. Ezt az anyagot leginkább a váladékot oldó hatása miatt alkalmazzák szívesen a népi gyógyászatban, de méregtelenítő hatása is kimagaslóan jelentős lehet.


Adagolás: 2-3 kapszula naponta, sok folyadékkal

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Mi a jukka, és kinek ajánljuk?

A jukka eredetileg az Egyesült Államokban, Mexikóban és a Karib-szigeteken őshonos, örökzöld növény. Számos gyógynövény ( mint például a pongyolapitypang, a csalán és a fűzfakéreg ) lehet képes arra, hogy a víz kihajtásával, az anyagcsere felgyorsításával fokozhassa a salakanyagok és méreganyagok gyorsabb és jobb kiürítését. Ennek hatására lényeges javulás állhat be a szervezet működésében. Ehhez hasonló, ám sokkal fokozottabb hatással bírhat a jukka is, ezáltal támogatva a szervezetünk hatékonyabb működését a mindennapokban.

A jukka legnagyobb titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy a rendkívülien szélsőséges éghajlati viszonyok között is kitűnően megél. A jukkából készült kivonatok számos enzimet, szaponint, klorofillt, illetve különböző antioxidánsokat és más hatóanyagokat is tartalmaznak. A jukka több, különféle módon is hatással lehet az emberi szervezetre. Legfőbb pozitív hatása egyik legmarkánsabban jelenlévő összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ennek az abszolút természetes, szteroid hatású anyagnak az ajánlott napi dózisban nem lehetnek mellékhatásai. Az emésztőrendszert nem irritálja, szemben az állati és a mesterséges szteroidokkal. Meggyorsíthatja a bélben a szerves salakanyagok gyorsabb lebontását, így természetes hatású, a vastagbelet kiválóan tisztító hatása pozitívabban érvényesülhet. Ez a tisztítás elősegítheti a szervezet számára szükséges tápanyagok sokkal hatékonyabb felszívódását is.


Pure Yucca összetevői:
- Jukka szárőrlemény; 500 mg


Figyelmeztetés!

- Tisztítókúrák idején fokozottan fontos dolog a bőséges folyadékbevitel! Ezért fontos az, hogy 1-2 nagy pohár vízzel vegyük be minden esetben a kapszulákat. Napi 2-3 liter folyadék fogyasztása egyébként is fontos a szervezet számára, hogy a méreganyagok könnyebben és gyorsabban ürülhessenek ki a szervezetből.
- A jukka kúraszerű használatának kezdetekor esetleg előfordulhat gyakoribb, bőséges vizeletürítés. Átmenetileg okozhat enyhe hasmenést, illetve a vércukorszint és a káliumszint csökkenését. Ez az anyagcserét felgyorsító, méregtelenítő hatás következménye lehet. A jól beállított adagolása, a megfelelő táplálkozás, esetleg egy dietetikus szakember által összeállított, komplett növényi étrend mindezt kiküszöbölheti.
- Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják!


Ár: 6 990 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!