Vitalitásom.hu

Spirulina Max alga a földünk legértékesebb tápláléka ( 60 db tabletta )

Spirulina Max alga a földünk legértékesebb tápláléka ( 60 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 69

Spirulina alga a földünk egyik talán legértékesebb tápláléka. A WHO által közölt adatok szerint a spirulina tápértéke nagyobb, mint bármilyen ismert élelmiszer, vagy orvosi készítmény. A legjobb ,,szuper élelmiszerek" egyikének nyilvánították, a listán rendkívül előkelő helyet foglal el. A NASA már odáig merészkedett, hogy a jövő táplálékát látja benne. Űrutazások alkalmával is használják, mivel koncentrált formában tartalmaz nagyon sokféle vitamint és nyomelemet. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját, és ez a tulajdonsága rendkívülivé teszi. Az édesvizek élővilága nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem számtalan az egészséget megvédő anyag forrásául is szolgál. A Spirulina Max spirulina algát tartalmazó készítmény, mely számos vitamint és ásványi anyagot, valamint egyéb hasznos összetevőt tartalmaz, melyek hatékonyan támogathatják mindenki egészségét.


Adagolás: 2-4 tabletta naponta

Egy napi adag ára: 120 Ft kedvezménnyel

Ennyi napra elegendő: 30 nap

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Kinek ajánljuk?

- Lúgosító kúrák kiegészítésére. Savasító ételek, például húsok, állati zsírok, nem hidegen sajtolt olajok, finomított lisztek, cukrok túlzott fogyasztása esetén.
- Eszenciális aminósavak pótlására.

A kékeszöld színű alga számos vitamint, ásványi anyagot ( pl. jód, bróm, mangán, kálium, vas ) és az összes esszenciális aminosavat  tartalmazza. Kitűnő a jódot pótló növény. Vasat szerves komplex formában tartalmaz, így a vashiány pótlására is az egyik lehető legalkalmasabb természetes forrás.

Az algák más néven a moszatok, igen egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért az utóbbi években a tengeri hínárhoz hasonlóan, egyre  gyakrabban használják fel őket természetes étrend-kiegészítőként.

Az algák között is kiemelkedő szerepet kap a kékeszöld alga, mely tökéletes  összetételű tápanyag. Szárazanyag tartalmának 40-60%-a kis  molekulájú, így igen könnyen megemészthető. Vegetáriánusok számára is kifejezetten ajánlott, mert teljes értékű fehérjéket nagy mennyiségben tartalmaz, így az aminosavak pótlására is nagyon eredményesen alkalmazható.

Az algák ásványi anyag és nyomelem tartalma kiemelkedő a földi  élővilágban. Ez az oka, hogy már „ipari” méretekben nyerik ki belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. Az algáknak különösen a jód és a káliumtartalma nagyon magas. Szerves komplex formában található meg bennük a vas is, így az alga kiváló természetes vasforrás.

Ez az algaféleség sokféle és nagy mennyiségű vitaminban gazdag. A kékeszöld alga tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint és E-vitamint. Természetes forrása az A-vitaminnak és a linolénsavnak is. Nagy  mennyiségben találhatók meg benne a nukleinsavak (RNSDNS) és a klorofill is. Az utóbbi kitűnő regeneráló és belső dezodoráló szer.


Spirulina Max összetevői:
- Kékeszöld alga; 500 mg 

Inaktív összetevők:
- dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, sztearinsav.


FIGYELEM !
- Pajzsmirigy túlműködésben szenvedők algatabletta alkalmazása előtt kérjék ki orvosuk véleményét! 


Kapcsolódó cikkek:

Spirulina a jó koleszterin szintért, vércukor szintért, emésztésért

Spirulina Chlorella

Ár: 5 390 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!