Vitalitásom.hu

Panax Ginzeng- a természetes élénkítő, serkentő, a férfiasság támogatója ( 100 db tabletta )

Panax Ginzeng- a természetes élénkítő, serkentő, a férfiasság támogatója ( 100 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 64

Kávé fogyassz vagy ginzenget ? Sokat vitatott kérdés... A ginzenget már több mint 400 éve termesztik a keleti országok népei, de feltehetőleg már több ezer év óta használja az emberiség. A testet és szellemet erősen megterhelő időszakokban, a ginseng természetes módon növeli a vitalitást és a stressztűrő képességet.

ginseng hatásainak köszönhetően egy nagyon sokoldalú, vitaminokbanrendkívül gazdag növény. Találhatunk benne A-, B-C-, és E-vitamint is, de a ginseng tartalmazhat még cinket, folsavat, mangánt és rezet is. Több fajtája ismert, például köztudatban van az ázsiai-, az amerikai-, és a szibériai ginseng. A ginseng hatásai kedvezőek lehetnek mind szellemi, mind fizikai teljesítményünkre, fogyasztása még a potenciára,  vagy az immunrendszer, vagy az idegrendszer megfelelő működésére is jótékony hatást gyakorolhat.

ginseng hatása növelheti aktivitásunkat az élet minden területén. A ginseng kedvezően befolyásolhatja a vércukor szintjét, erősítheti az immunrendszert, jótékony hatással lehet az erek állapotára, így a keringésre is. A-vitamin tartalmának köszönhetően a ginseng fogyasztása erősítheti szemünk állapotát, javulhat a látásunk. A ginseng hatóanyagainak köszönhetően támogatást nyújthat a szervezet számára, hogy hatékonyabban védekezhessen a vírusok és baktériumok ellen. Ázsiában és a világ számos pontján, a ginsenget egyfajta afrodiziákumként tartják számon, mert pozitív hatásai között szerepelhet a szexuális teljesítőképesség, potencia növelése is.


Adagolás: 1 tabletta naponta.

Egy napi adag ára: 45 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Ginzeng 

A ginzeng Kelet-Ázsiában, Szibériában és Észak-Amerikában őshonos, évelő növény. A kereskedelmi forgalomban többféle – koreai, kínai, amerikai, szibériai – ginzeng kapható, ezek mindegyike az Araliaceae családba tartozik. Értékes hatóanyagát a gyökereiből vonják ki. 
A ginzenget mint étrend-kiegészítőt ma már világszerte széles körben használják milliók használják. A hatásért felelős vegyületek, az ún. ginzenozidok csökkentik a stressz által okozott tüneteket és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

A ginzeng számos egyéb hatóanyagot, így szaponinokat, fitoszterolt, aminosavakat, valamint rengeteg vitamint is tartalmaz. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentrálóképesség növelésére, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi vagy szellemi igénybevétel esetén. Tehát elmondható hogy hozzájárulhat a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Mindenkinek – kortól és nemtől függetlenül – hasznos lehet a rendszeres fogyasztása a ginzengnek. Különösen abban az esetben, ha épp olyan időszakot él meg valaki, mely fizikailag vagy szellemileg erősen igénybe veszi. Nem véletlen, hogy Kínában „életgyökérként” is emlegetik.

 

Panax Ginseng összetevői:
- Panax ginszeng; 500 mg
- Ginzenozid; 5 mg

FIGYELEM!
- Magas vérnyomásban, illetve más szív-érrendszeri betegségben szenvedőknek alkalmazása nem javasolt.
- Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább egy huzamban nem javasolt.
- Fontos lehet azt tudni, hogy a ginzeng bélben oldódó bevonatú tabletta vagy kapszula formában a leghatékonyabb.


Kapcsolódó cikkek:

Mire jó a ginzeng?

A ginzeng lehetséges hatásai 1.

Ár: 6 690 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!