Vitalitásom.hu- vitaminok, étrend-kiegészítők, kollagének, oxigén cseppek és sok minden más.

Hasonló termékek

Szavazás

Szerinted is jobb az egészséget megőrizni, mint már kialakult problémákat orvosolni?

Szavazok

Vitalitásom webhírek

Elektroszmog harmonizáló otthoni csomag (E-Protect)

Elektroszmog harmonizáló otthoni csomag (E-Protect)
Értékelés:

Cikkszám: 112

Minden elektronikus eszköz, illetve bármilyen elektromos árammal működő berendezések elektromágneses hullámokat bocsátanak ki magukból. Az elmúlt években a mobil elektronikai eszközök, a vezeték nélküli technológia ugrásszerű növekedését tapasztalhattuk meg. Emiatt állandó és egyre inkább gyorsan növekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve nap mint nap. Ez az elektromágneses sugárzás ugyan szabad szemmel láthatatlan, viszont hatásai potenciálisan rendkívül károsak lehetnek az egészségre.

Az E-Protect termékcsalád három különböző tagból áll. Ezek egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálnak, és teljes körűen segítséget nyújthatnak, harmonizálhatják a veszélyes EMF-hullámokat.


E-Protect Home: 

A csomag tartalmaz: 1 db E-Protect Disc-et, 1 db E-Protect Card-ot és 2 db E-Protect Sticker-t. Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani. Legyen az mobiltelefon, a laptop, vagy monitor, netán mikrohullámú sütő, vagy az autó műszerfalára is felhelyezhető. A legjobb az, ha használod az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

E-Protect Card a „személyi testőr": 

Testközelben kell az E-Protect Card-ot tartani, a zsebben, esetleg a kézitáskában, vagy a pénztárcában.  Ezáltal tudjuk biztosítani az elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását, melyekre még nem ragasztottuk fel az E-Protect Sticker-t.


E-Protect Disc:

Az eredetileg kapott, gyári tokjában tartva és az asztalon függőlegesen elhelyezve használható az E-Protect Disc: az irodában, a nappaliban vagy a hálószobában lévő elektromos készülékek, vezetékek és egyéb más jellegű elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat harmonizálja. Divatos és elegáns külső jellemzi, így bármilyen környezetbe könnyedén, harmonikusan illeszkedik be.

Kinek ajánljuk?

Gondoljuk csak végig, mennyit is változott a világ az elmúlt néhány évtized alatt! Mennyi olyan új elektronikus készülék áll már a rendelkezésünkre, melynek óriási nagy hasznát vesszük minden egyes nap, akár munkánk során, akár otthon a háztartásban. Felmenőink valószínűleg el sem tudták volna képzelni mindazt a technikai újdonságot, ami számunkra már rég természetes...Ilyenek a számítógépek, a televíziók, a mobiltelefonok, a GPS és még sorolhatnánk hosszan ezeket. 

Valóban számtalan hasznos és szórakoztató eszközre támaszkodhatunk a mindennapokban, melyek megkönnyítik az életünket. De sajnálatos módon a mai high-tech világnak megvannak a maga veszélyei is, melyeket sokszor figyelmen kívül hagyunk...A mai gyerekek már igen korán úgymond a „technika ördögeivé” válnak. Felnőtteket megszégyenítő ügyességgel és érzékkel bánnak a modern elektronikus eszközökkel. Ők vannak ezáltal a leginkább veszélyeknek kitéve, mivel sokuk 4-5 elektromágneses hullámot kibocsátó készülékkel van egy helyen, sokszor huzamosabb ideig. 

Elektroszmog, a láthatatlan veszélyforrás:

Minden típusú elektronikus eszköz, és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. Ez a sugárzás ugyan szabad szemmel láthatatlan mindannyiunk számára, viszont hatása potenciálisan lehet káros az egészségünkre.

Te is rosszul alszol, ha elalvás előtt a mobiltelefont a fejed mellett hagytad? A konnektor, vagy a hosszabbító túl közel van az ágyadhoz? Fáradt vagy gyakran, vagy fáj a fejed? Úgy érzed soha nem tudod igazán kipihenni magad? Érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán ez lehet az oka...

E-Protect család:

E-sugárzásokkal szembeni harmonizációs eszköz

Sok évig tartó kutatómunka és tapasztalata eredményeként, a CaliVita megalkotta a Communiguard termékek második generációját azért, hogy az E-sugárzások harmonizálhatóak legyenek. Az E-Protect termékcsalád három különböző tagból áll. Ezeknek használata esetén egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálhatnak, így teljes körűen harmonizálhatják a szervezetre veszélyes EMF-hullámokat.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy gyermekeid testének magasabb a víztartalma, így az elektromos sugárzás mélyebben érheti el az agyszöveteit? Ezért soha ne engedd meg, hogy ott tartsa a mobiltelefont közvetlenül a feje mellett ! 


E-PROTECT HOME csomag tartalma:

1 db E-Protect Disc, 1 db E-Protect Card, 2 db E-Protect Sticker.


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Egyéb elektroszmog elleni eszközök ITT találhatóak 


Kapcsolódó cikkek:

Az elektroszmog milyen hatással lehet a szervezetre?

Elektroszmog: Néhány érdekesség az elektroszmogról


Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

  1. Nyisd meg a linket (E-protect), vagy ( vitalitasom.calivita.hu)
  2. Tedd a terméket a kosárba. Ha itt veszel E-protect otthoni csomagot, akkor innen vásárolva, 48.000 forintot kell fizetned a termékért.
  3. Nézd meg a lenti videot a példával.
Ár: 59 990 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok

#1 - Lévai Zoltán2021.03.02. 09:09

Feleségem sokat panaszkodott fejfájásra elektromos cikkek között, miatta vásároltam meg az E-protect csomagot. Mióta használja a matricákat, a gép mellé a discet, azóta sokkal jobb neki. Mivel beszélünk németül, így el tudtuk olvasni a bevizsgálásról szóló dokumentumot, ami remélhetőleg elérhető lesz magyarul is, hogy több embert meg tudjon győzni a hatékonyságáról.Örülök hogy megtaláltam ezt a terméket, az utóbbi hetekben nyugodtabb lett az életünk.