Vitalitásom.hu

Iron Plusz szerves vas készítmény ( 100 db tabletta )

Iron Plusz szerves vas készítmény ( 100 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 50

Különleges ajánlat:

Ez a webáruház is a mi tulajdonunk, és egyenesen a CaliVita International nevű céghez kapcsolódik. Amennyiben erre a linkre kattintva (vitalitasom.calivita.hu) vásárolsz CaliVita terméket, úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.


Az Iron Plus egy szerves vasat tartalmazó tabletta, mely nagy mennyiségű hozzáadott C-vitamint is tartalmaz. A vas jelentős mértékben hozzájárulhat az egészséges vérképzéshez, így javítva a vér minőségét. Ha vashiány alakul ki a szervezetben, az vashiányos vérszegénységhez vezethet. Ez minden esetben érinteni fogja a szervezetünk egészét attól függetlenül, hogy a jelen lévő vas a legjelentősebb mennyiségben a vörös vérsejtekben lévő hemoglobinban van ott. A vas a szervezet egyéb részeiben is fontos szerepet játszik, hiszen fontos eleme különböző enzimeknek. A vashiányos állapot hatalmas megterhelést jelenthet az egész szervezet számára, és a teljes működésére nagy hatással bír. Az Iron Plus kiváló minőségű vasat tartalmazó komplex készítmény, a felszívódást és hasznosulást megtöbbszöröző C-vitaminnal, és citrusfélékből nyert bioflavonoid komplexszel kiegészítve.


Adagolás: 1 tabletta naponta

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Kinek ajánljuk?

- Termékeny korban lévő nőknek, a menstruáció okozta vasveszteség pótlására.
- Kismamáknak, mivel terhesség alatt fokozott vasszükséglet állhat fenn náluk.
- Vashiányos vérszegénységben szenvedőknek, kezelésük kiegészítéséhez.
- Gyermekkorban és serdülőkorban azükséges vaspótlásra, ami a gyors növekedés miatt lehet különösen szükséges.
- Sportolóknak ajánlott fokozott tápanyag-, vitamin- és ásványi anyag-igényük pótlására.
- Vegetáriánus étrendet követőknek.

A vas hiánya életünk számos területét megnehezítheti:

Előfordulhat sápadtság, levertség, kedvetlenség, fáradékonyság, fejfájás, szédülés, hajhullás, nyálkahártya-elváltozási panaszok a szájban és a nyelőcsőben. Az immunrendszer zavarai és pajzsmirigyproblémák is felléphetnek.


Tudtad-e?

Egy tabletta Iron Plus annyi vasat tartalmazhat, mint 110 g marhamáj vagy akár 1 kg sovány csirkemell hús. Tudtad, hogy egy WHO-jelentés szerint a vizsgált országok lakosságának 48,8%-a szenved vérszegénységben?* Ennek okai mögött leggyakrabban a vashiány áll, miközben pedig az egy egyszerű vérvétellel megállapítható és könnyen pótolható lehetne.


Iron Plus összetevői:
- Vas (vas-fumarát formában): 14 mg
- C-vitamin: 30 mg
- Citrus bioflavonoid komplex: 10 mg

Figyelem!

Terhes és szoptató anyák vaskészítmények szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét ! A tartósan magas vasbevitel felerősítheti a szervezetben a peroxidációs folyamatokat, emiatt növekszik szervezetünk antioxidánsigénye. Komplex multivitamin alkalmazása esetén csak vashiányos állapotban ajánlott a vaskiegészítés.

Ár: 4 390 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!