Vitalitásom.hu

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék
Értékelés:

Cikkszám: 105

Az Aquarion egy olyan nagy teljesítményű vízionizáló és víztisztító készülék, amely ionizált és oxigénnel dúsított, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, tisztított, illetve tetszés szerint lúgos, vagy savas vizet állít elő. A felhasználó igény szerint beállíthatja az ionizációs szint mértékét is. Táplálkozásunk a legtöbb élelmiszerekben található adalékanyag miatt, illetve számos gyógyszerek hatóanyaga is okozhatja a szervezet elsavasodását. A tiszta és ionizált víz kiválóan lúgosíthatja a szervezetet és antioxidáns hatású is. ( Bővebben itt olvashatsz az Aquarionról. Ugyanitt meg tudod nézni a használati útmutatót és a szerződési feltételeket is. )

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Kiknek ajánljuk a lúgos vizet?

- Azoknak akik a mindennapokban is tiszta, méreganyagoktól mentes vizet szeretnének fogyasztani.
- Akiknek az étrendjében nem szerepelnek kellő mennyiségben lúgosító hatású élelmiszerek.
- Emésztési problémák, reflux esetén*.
- Tisztítókúrákhoz.
- Fogínygyulladás vagy szájfertőzés kezelésének kiegészítéseként.
- Azoknak akik gyakran hosszabb, kemény diétát tartanak.

Kiknek ajánljuk a savas vizet?

- Bőr- és arcápolásra mindenki számára.
- Orrcseppként is kiváló az eldugult orr kitisztításához.
- A savasabb pH-jú víz a háztartásban is alkalmazható, a gyakran használt felületek vegyszermentes tisztítására és fertőtlenítésére.

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy az emberi szervezet mintegy 75%-a vízből áll? Ahhoz hogy egészséges életfolyamatainkat ( például a tápanyagok megfelelő felszívódását ) fenntarthassuk, napi legalább 2,5-3 liter tiszta, oxigénnel dúsított vizet kellene meginnunk.                              


Figyelem!

A lúgos vizes ivókúrát mindig fokozatosan vezessük be! Az ionizált savas víz emberi fogyasztásra egyáltalán nem alkalmas! Az Aquarion vízionizálót megrendeléstől számítva pár munkanapon belül szállítjuk, díjmentesen. A készülékre 5 év garanciát vállalunk.

Ár: 549 000 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok

#1 - Háber Veronika2019.02.14. 22:35

Fantasztikus készülék! Lúgosít, savasít, ionizál - tetszés szerint! S mindez 5 év garanciával! Egyáltalán nem mellékes, hogy az ionizált lúgos víz rendkívül jó hatást gyakorol az emberi szervezetre, szinte megtisztul a test! Csúcsminőségű terméknek tartom!