Vitalitásom.hu

Smokerade- Dohányosoknak (90 db tabletta)

Smokerade- Dohányosoknak (90 db tabletta)
Értékelés:

Cikkszám: 10

A dohányzás káros hatásait kiküszöbölhetik a dohányosok, a kimondottan számukra kifejlesztett antioxidáns komplex készítménnyel. A Smokerade egy olyan készítmény, amely támogathatja a dohányzók szervezetét a dohányzás okozta oxidatív folyamatok sejteket romboló káros hatásaival szemben. A Somkerade komplex összetevőinek jótékony hatásai miatt, ajánlott aktív és passzív dohányosoknak egyaránt. Természetesen a leszokás időszakában lévő dohányzók is nyugodtan alkalmazhatják, hiszen kiváló antioxidáns hatásai vannak.

Egy doboz tartalma: 90 tabletta

Adagolás: 3x1 tabletta naponta étkezés után

Egy napi adag ára: 181 Ft

Ennyi napra elegendő: 30 nap

Szállítási idő: 2-3 munkanap (20.000 Ft felett ingyenes)


Kinek ajánljuk? 

Ha dohányzol, bizonyára tudod azt, hogy milyen fontos lenne leszoknod. Hiszen ez a legjobb módja annak, hogy egészséges maradhass. Biztosan tisztában is vagy a dohányzás káros hatásaival, illetve azzal is, hogy a passzív dohányzás is tulajdonképpen ugyanolyan veszélyeket hordoz magában, mint az aktív.

A dohányzás hatásai lehetnek:

A Smokerade egy olyan több összetevőből álló, nagyszerű antioxidáns készítmény, amely hozzájárulhat hatékonyan a dohányzás okozta fokozottan káros oxidatív folyamatok meggátlásához, így hatékonyan elősegítve ezzel a sejtek és a szövetek védelmét.

A dohányzás alkalmával keletkező füstben, ezidáig mintegy 4000 (!) különböző károsító anyagot sikerült kimutatni. A dohányzáshoz kapcsolódó, talán legveszélyesebb tényezők, a már fentebb említett sejteket károsító szabad gyökök, illetve a füstben egyértelműen kimutatható, több mint 40 féle bizonyítottan rákot okozó anyag.

Ilyen anyagok többek között bizonyos policiklusos, aromás vegyületek (például a benzpirén), az aromás aminok, a nikotin, a nitrózaminok, vagy a butadién. De megtalálható a dohányfüstben a polónium is. A dohányzás során ezek a rendkívül káros anyagok mellett, igen jelentős mennyiségű szénmonoxid (CO) is bekerül a szervezetbe. A CO több százszorosan erősebben kötődik az oxigén szállítását végző hemoglobinhoz, emiatt már akár csekélyebb koncentrációban is mérgező lehet!

Miből áll a Smokerade?

A készítmény aktív összetevői a C-vitamin és az E-vitamin, a koenzim-Q10, vagy a cink és a szelén. Ezek az anyagok valamennyien hatékony antioxidánsok, melyek jótékony hatással lehetnek az immunrendszer megfelelőbb működésére is. A Cayenne-bors régóta ismert az anyagcserét fokozó hatásairól, ennek köszönhetően elősegítheti a méregtelenítést. Az általában a gyümölcsökben megtalálható ellágsav és a nagyon magas polifenol tartalmú zöld tea kivonata, szinergikus hatást fejthet ki azokkal az anyagokkal szemben, melyek a véredényeket, a tüdőt, a szívet, a gyomrot, a húgyhólyagot, illetve a hemoglobint károsítják.


Smokerade összetevői:

-Cayenne bors: 300 mg, Ellagsav: 5 mg, C-vitamin: 60 mg, E-vitamin: 10 mg, Cink: 5 mg, Szelén: 20 mcg, Coenzyme Q10 (CoQ10, ubikinon): 2.5 mg, Zöldtea kivonat: 5 mg

Ár: 7 090 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!