Vitalitásom.hu

Lutein Plusz- a szemek védelméért ( 60 db tabletta )

Lutein Plusz- a szemek védelméért  ( 60 db tabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 11

A szemek védelmére kifejlesztett, speciális szemvédő komplex, tabletták formájában. A Lutein Plus egy olyan antioxidáns komplex készítmény, mely nagy segítséget nyújthat a szem egészségének megőrzésében. Támogathatja használata a látóidegek frissességét, így javíthat a látás minőségén is. Hatékony segítség lehet mindenki számára, akiknek a szemei olyan fokozott terhelésnek vannak kitéve, mint például számítógépek és monitorok előtti munka, vagy kénytelenek folyamatosan és hosszan mesterséges fényben tartózkodni.

Adagolás:1 kapszula naponta

Egy napi adag ára:129 Ft kedvezménnyel

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Kinek ajánljuk?

- Akiknek a szemei olyan fokozott terhelésnek van kitéve mint a számítógéphasználat, a televíziónézés, az autóvezetés, légkondicionálók használata, rossz és mesterséges megvilágítás).
- 40 éves kor felett mindenkinek.
- Időskori szembetegség (pl. AMD) esetén.
- Mindenkinek, akinek fontos dolog az éleslátása megmaradása és szeme egészségének megőrzése.

A Lutein Plus egy igazi antioxidáns bomba, melynek hatóanyagai a szem egészségének a  megőrzését támogatják. Legfőbb hatóanyaga a lutein, mely egy különleges antioxidáns. A szemben, elsősorban annak makularétegében rakódik le, ahol egyrészt a szabad gyökök elleni védelmet látja el, valamint segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben is. A makula, azaz macula lutea ( vagyis sárgafolt) az ideghártya (retina) középső részét elfoglaló kb. 6 mm átmérőjű kis terület, amely az éleslátásért felelős rész. Ez az a terület, amelyet főleg olvasáskor, vagy a szemhez közeli munka alkalmával használunk. 

A retina a szem fényérzékelő sejtjeit tartalmazó szövet. Egy tárgyról a szembe érkező képet a retina továbbítja az agy felé. Napi 6 mg (azaz már egy kapszula) lutein elfogyasztása is az egészséges életmód keretein belül hozzájárulhat a szem egészségének hatékonyabb támogatásához. 

A készítmény másik fő hatóanyaga a luteinnal nagyon gyakori kombinációban alkalmazott zeaxantin, mely egy szintén a szemben felhalmozódó, a karotinoidok közé sorolható antioxidáns vegyület. A zeaxantin stabilizálhatja a membránokat, ami által hozzájárulhat a retina membránjának fénnyel szembeni minél hatékonyabb védelméhez.

A Lutein Plus-ban található még a szemek szempontjából az egyik legfontosabb növényi anyag, a fekete áfonya. Ennek antocianinjai hatékonyan segítik a retina normál működésének fenntartását, illetve a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását. Mindezek mellett megvédik a hajszálerek egészségét a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Az A-vitamin pedig egész egyszerűen alapvető és nélkülözhetetlen a jó látáshoz.

A Lutein Plus mindenkinek ajánlható, akinek fontosak a szemei éleslátásának megőrzése. Antioxidáns hatása természetesen nem csak a szemben, hanem más, a szervekben és az anyagcsere-folyamatokban is hatékonyan érvényesül.


Tudtad-e?

Egy kapszula Lutein Plus legalább ugyanannyi luteint tartalmaz, mint két nagy adag spenót vagy 2 csésze tojássárgája!


Lutein Plus összetevői:
- Lutein; 6 mg
- Zeaxantin; 0.5 mg
- C-vitamin; 50 mg
- A-vitamin (retinol acetát); 0.2 mg
- Fekete áfonya-kivonat (std. 25% antociánok); 25 mg

Ár: 11 590 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!