Vitalitásom.hu

Hűvösebb időre ajánljuk

Hasonló termékek

Lion Kids+C C-vitamin gyerekeknek ( 90 db rágótabletta )

Lion Kids+C C-vitamin gyerekeknek ( 90 db rágótabletta )
Értékelés:

Cikkszám: 36
Különleges ajánlat:

Ez a webáruház is a mi tulajdonunk, és egyenesen a CaliVita International nevű céghez kapcsolódik. Amennyiben erre a linkre kattintva (vitalitasom.calivita.hu) vásárolsz CaliVita terméket, úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.


A gyermekek számára készült C-vitamin, a Lion Kids C ízletes, könnyedén szétrágható, cukormentes, ennek köszönhetően fogbarát készítmény, mely kifejezetten a gyermekek igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve. Nem tartalmaz cukrot, helyette a benne található édesítőszer természetes alapanyagú. Ez a xilit, mely csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét, támogatja a gyermekek fogazatának egészséges fejlődését. Nagyon fontos a növekvő szervezet számára, hogy fejlődésük intenzív folyamatát minden pillanatában támogassuk, hiszen a C-vitamin a csontképződés mellett ugyanúgy nélkülözhetetlen az idegrendszer, vagy az immunrendszer optimális működéséhez, mint a bőr megfelelő felépítéséhez. A gyermekek számára rendkívül fontos a rendszeres C-vitamin bevitel, mivel ez a vitamin vízben oldódó mivolta miatt nem tud elraktározódni a szervezetükben, gyorsan kiürül. Viszont a gyermeki szervezet számára különösen fontos a megfelelő fejlődés szempontjából.


Adagolás: 1 rágótabletta naponta, étkezés közben

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)Kinek ajánljuk?

- Gyerekeknek mindennapos fogyasztásra az immunrendszerük egészséges működéséhez, illetve a megfelelő fejlődéshez.
- Azoknak, akiknek lényeges, hogy a fogszuvasodás kockázatának mérséklésével a gyermekeik fogazata egészségesen fejlődhessen.
- Azoknak, akik előnyben részesítik a rágótablettákat, gyermekük nem vesznek be, nem szeretnek mást.

Tudtad-e?

Hogy az egész világon az iskoláskorú gyermekek kb. 60-90%-a szenved fogszuvasodástól? A LionKids C-ben, vagy a hozzá hasonlóan fontos Lion Kids D-vitaminban található xilit nem táplálja és segíti a szaporodását a szájban lévő, fogszuvasodást okozó baktériumoknak.


Összetevők :

C vitamin 75 mg, xilit


Egyéb C-vitamin készítményekKapcsolódó cikkek:

C-vitamin hatásai, felhasználása

C-vitamin gyerekeknek

C-vitamin- Mire jó a C-vitamin?

Napi C-vitamin szükséglet

C-vitamin hatása az immunrendszerre

C-vitamin forrásai

Ár: 3 690 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok

#1 - Süveges Karola2019.09.14. 18:54

A gyerekek évek óta ezt szedik, nagyon szeretik. Plusz úgy vettem észre hogy jobban is bírják betegségek nélkül. Ha meg is betegedett valamelyikuk gyorsabban talpra állt újra, és minden rendben volt megint.