Vitalitásom.hu

Hűvösebb időre ajánljuk

Hasonló termékek

D-drops folyékony D-vitamin cseppek ( 30ml ) 300 napi adag

D-drops folyékony D-vitamin cseppek ( 30ml ) 300 napi adag
Értékelés:

Cikkszám: 32
Különleges ajánlat:

Amennyiben erre a linkre kattintva (vitalitasom.calivita.hu) vásárolsz CaliVita terméket, úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.A D-vitamin hiánya – még óvatos becslések szerint is– a tél végére a lakosság akár 70%-át is érintheti. A D-drops D-vitamin  cseppek hatóanyagát, a D3-vitamint a tőkehal májából vonták ki és ehhez természetes alapanyagú ízesítőket adtak hozzá. Adagolása rendkívül egyszerű, akár italba, akár az ételbe keverve is fogyasztható. Folyékony formájában az egész család számára biztosíthatja a megfelelő D-vitamin-ellátottságot, és a megfelelően erős immunrendszert.

Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akik napjuk nagy részét zárt, fedett helyen töltik.
- Túlsúllyal küzdőknek, nekik magasabb lehet a D-vitamin-szükségletük.
- Mindenki számára immunrendszere karbantartásához, hiszen a D-vitamin jelentősen hozzájárul az immunrendszer megfelelő  működéséhez.
- Azoknak, akiknek fontos csontjaik, fogaik egészsége, mivel a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
- Várandósok számára a magzat csontozatának megfelelő fejlődése, valamint az anya csontjainak védelme érdekében.
- Szoptatás alatt a megfelelő vitaminszint fenntartásáért.
- Vegetáriánusoknak.
- Napallergiával küzdőknek. 

A tartós D-vitamin-hiány fokozza a kockázatát:

a gyenge csontoknak, a gyakori csonttörésnek, a gyakori fertőzéseknek, a légúti fertőzéseknek, a szezonális levertségnek és az izomgyengeségnek.


Egy üveg tartalma : 30 ml

Adagolás:3 csepp naponta, italban elkeverve

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Összetétel:
- 1200 IU D3 vitamin

Figyelem!

A terméket napfénytől védve tárold ! Magas szérum kalciumszinttel járó állapotokban (hypercalcaemia) ne alkalmazd ! Vesekövesség és sarcoidosis, valamint más D-vitamin-tartalmú készítmény alkalmazása esetén egyeztess kezelőorvosoddal!


Kapcsolódó cikkek:

A D-vitamin

D-vitamin hiányának tünetei

Ár: 7 090 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok

#1 - Tomaskovics Petra2019.09.10. 20:27

Jo termék, főleg ár érték arányban. Sokáig elég.