Vitalitásom.hu

D-drops Family pack ( 3+1 ajándék D-vitamin egy csomagban)

D-drops Family pack ( 3+1 ajándék D-vitamin egy csomagban)
Értékelés:

Cikkszám: 121
A családi kiszerelésű D-drops vitamincseppek 4 db terméket tartalmaznak, ez összesen 1200 adag D-vitamin cseppet jelent. A D-vitamin hiánya óvatos becslések szerint is, a tél végére a lakosság közel 70%-át érinti. A D-drops hatóanyagát, a D3-vitamint tőkehalmájból vontuk ki és ehhez természetes ízesítőket adtunk. Adagolása nagyon egyszerű, italba, vagy ételbe keverve is fogyasztható. Folyékony formája az egész család számára biztosíthatja a megfelelő D-vitamin-ellátottságot az év minden szakaszában.

Egy üveg tartalma : 30 ml

Adagolás: 3 csepp naponta, italban elkeverve

Szállítási idő: 2-3 munkanap (20.000 Ft felett ingyenes)Kinek ajánljuk?

- Azoknak, akik napjuk nagy részét fedett helyen töltik.
- Túlsúllyal küzdőknek, mivel nekik magasabb a D-vitamin-szükségletük.
- Mindenkinek immunrendszere karbantartásához, hiszen a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
- Azoknak, akiknek fontos csontjaik, fogaik egészsége, mivel a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
- Terhes anyáknak a magzat csontozatának megfelelő fejlődése, valamint az anya csontjainak védelme érdekében.
- Szoptatás alatt a megfelelő vitaminszint fenntartásáért.
- Vegetáriánusoknak.
- Napallergiával küzdőknek.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy felmérések alapján égövünkön még a napsütéses nyári hónapokban is elégtelen a népesség 41%-ának D-vitamin-ellátottsága?


Összetétel:

- 1200 IU D3 vitamin


Kapcsolódó cikkek:

A D-vitaminról

D-vitamin hiányának tünetei


Különleges ajánlat:

Ez a webáruház is a mi tulajdonunk, és egyenesen a CaliVita International nevű céghez kapcsolódik. Amennyiben erre a linkre kattintva (vitalitasom.calivita.hu) vásárolod meg a CaliVita termékeket, úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt (kb. 15.500 Forintot kell fizetni) kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.

Ha erre a linkre kattintva (D-dpops family pack) vásárolod meg a terméket, 17.070 Forint lesz az ára. Ha még 8.000 Forint értékben vásárolsz hozzá a többi CaliVita termékből a fenti linken, vagy kettőt veszel belőle, úgy a szállítás ingyenes lesz.


Ár: 21 290 Ft
Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!