Vitalitásom.hu- vitaminok, étrend-kiegészítők, kollagének, oxigén cseppek és sok minden más.

Hasonló termékek

Szavazás

Szerinted is jobb az egészséget megőrizni, mint már kialakult problémákat orvosolni?

Szavazok

Vitalitásom webhírek

boostUp- Az aktívabb napokért (30 db kapszula)

boostUp- Az aktívabb napokért (30 db kapszula)
Új
Értékelés:

Cikkszám: 172

A #boostUp rendkívül értékes hatóanyagainak köszönhetően, segíthet könnyebben lépést tartani a mai, felgyorsult világunk okozta komoly szellemi kihívásokkal. Az ismert gyógynövény-kivonatokat, mint a szerves magnézium, B-vitamin, az agy működéséhez szükséges lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény fokozhatja a szellemi teljesítményt, elősegítheti a jobb koncentrációt, javíthatja a memóriát, csökkentheti a szorongást, a stresszt.

Az idegrendszer megfelelő működéséhez magnézium szükséges. A nem megfelelő magnéziumszint idegrendszeri zavarokat, memóriaproblémákat és stresszt, nyugtalanságot okozhat.

A pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárulhat a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, illetve segítséget nyújt a stressztűrő képesség növelésében, a koncentrációképesség erősítésében.

A foszfatidilszerin természetesen előforduló lipid, amely az agyban különösen nagy koncentrációban fordul elő. Segíti az agyműködést és a megfelelő gondolkodási képességet, valamint lassíthatja az öregedéshez társított memóriaveszteséget.


Adagolása: 1 db kapszula naponta

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Forint felett ingyenes)


 • Aktív fiataloknak, hogy mindennap frissek lehessenek szellemileg.
 • Szellemi foglalkozásúaknak, a fokozottabb szellemi teljesítmény eléréséért, a stressz leküzdéséhez.
 • Azoknak, akik a felgyorsult világunk okozta szellemi kihívásokra választ szeretnének adni, de nyugodtan is szeretnének aludni.
 • Diákoknak a megfelelőbb összpontosítás, tanulás elősegítésében.
 • Idősebbeknek, a rövid- és hosszútávú memóriájuk javításának érdekében, a kognitív folyamatok leromlásának lassításáért.


 • A CaliVita közel 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Tudtad-e azt, hogy az indiai gyógynövényt, a bakopát már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is felhasználták, a fokozottabb agyi működés eléréséhez?


 • 100 mg Bakopa levél kivonat (20:1; Bacopa monnieri)
 • 30 mg Magnézium
 • 25 mg Foszfatidil-szerin
 • 20 mg Ginkgo biloba levélkivonat
 • 2 mg Pantoténsav

Inaktív összetevők: Hidroxi-propil-metil-cellulóz, rizshéjak, rizskorpa


A # boostUo-ot étkezés közben kell bevenni, hogy lecsökkentse a Bacopa monieri okozta gyomor-bélrendszeri kényelmetlenségek kockázatát. Fordulj orvosodhoz, ha bármilyen gyógyszert szed, különösképpen vérnyomás, vagy a vércukorszint kezelésére, mivel a Ginkgo biloba befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatásait.


Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

 1. Nyisd meg a linket (vitalitasom.calivita.hu)
 2. Tedd a termékeket a kosárba. Ha 21.000 forint értékű terméket veszel, kb. 15.500 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül. 
 3. Például ha erre a linkre kattintva vásárolod meg a terméket (boostUp), 2 darab vásárlásakor, 18.220 forintot kell fizetned a kettőért. 
 4. Nézd meg a videot a példával.


Ár: 10 890 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!