Vitalitásom.hu

Nyári ajánlataink

Hasonló termékek

AC-Zymes Plus probiotikum ( 60db kapszula )

AC-Zymes Plus probiotikum ( 60db kapszula )
Értékelés:

Cikkszám: 145

Az AC-Zymes Plus probiotikum 6-féle baktériumtörzsből áll, mely 6 milliárd csíraszámban tartalmazza a probiotikus baktériumokat, illetve az azok növekedését elősegítő prebiotikumokat.

A probiotikumok hozzájárulhatnak az emésztőrendszer egészségesebb és jobb működéséhez, valamint a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez, a bélflóra egyensúlyának megfelelő fenntartásához és a kielégítő bélműködéshez. Fogyasztásával hatékonyabban támogathatjuk immunrendszerünk megfelelőbb működését is.


Adagolás: 1 kapszula naponta

Egy napi adag ára: 148 Forint

Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)

- Stresszes és feszült életmódot élőknek a bélflóra támogatására. A bélflóra helyreállítására azoknak, akik hosszabb ideig tartó antibiotikum, illetve egyéb gyógyszeres kúrát folytatnak.

- Akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, vagy dohányoznak a bélflóra kellő mértékű támogatására, illetve annak egyensúlyának fenntartására.  • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
  • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
  • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
  • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • Előállításuk a cGMP (azaz a mindenkori helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.A törzsek kombinált alkalmazása hatékonyabb lehet, mint pusztán egy-egy törzs használata.200 mg Fructo-Oligoszacharid (FOS)

milliárd ProbiotikumINAKTÍV öSSZETEVŐK: 

Zselatin, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, zsírsavak magnéziumsói.


Az étrend-kiegészítő szedéséről a kezelőorvost is tájékoztatni kell.

Súlyos gyomor-bélrendszeri betegségek (pl. fekélyek, gyulladásos bélbetegségek) vagy ezek gyanúja esetén az alkalmazást megelőzően kérd ki orvosod véleményét! Hasmenés esetén az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is szükséges betartani!

Ár: 11 890 Ft

Gyártó: CaliVita
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!