Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

                          25% azonnali kedvezményt is kaphatsz a CaliVita összes termékére, amennyiben a cikkben található webáruház linkjén (vitalitasom.calivita.hu) keresztül vásárolsz! Ha ezután is vásárolnál a termékekből, úgy természetesen minden következő vásárlás után járni fog a kedvezmény! De ekkor már az első vásárlásod utáni bónuszokat is levásárolhatod, pont úgy mint bármelyik áruház hűségkártyájáról. 

Jó ajánlat azoknak, akik hosszú távon is fittek maradnának:

Ez a webáruház is a mi tulajdonunk, és egyenesen a CaliVita International nevű céghez kapcsolódik. Amennyiben erre a linkre kattintva vásárolsz CaliVita terméket (vitalitasom.calivita.hu), úgy ha 21.000 forint feletti értékben vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt (kb. 15.500 Forintot fizetsz) kaphatsz. A kedvezmény minden további vásárlás alkalmával járni fog, minden egyéb kötelezettség nélkül! A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, melyben minden részlet megtalálható lesz. Amennyiben további kérdések merülnének fel, fordulj hozzám bizalommal a 30/568-8687-es számon, vagy írhatsz üzenetet is.


Ebben a webáruházban a CaliVita International termékeit lehet megvásárolni. A 25% kedvezmény regisztrációhoz kötött, de ez a regisztráció semmilyen egyéb kötelezettséget nem von maga után a jövőben.

Ha valaki úgy dönt, hogy a jövőben is szeretné fogyasztani a termékeket, úgy a 25% kedvezmény minden egyes vásárlás alkalmával járni fog, a második vásárlástól a legkisebb értékű termékekre is ez a kedvezmény vonatkozik. Minden vásárlás után, ezek mellett arányosan jóvá lesz írva egy levásárolható összeg is, amit a következő hónap végén fel lehet használni. Hasonlóan mint egy áruház pontgyűjtő kártyája esetében.

A termékekkel kereskedni nem kell, bárki számára, mint fogyasztóknak is elérhetőek. Amennyiben valaki nem kíván újra vásárolni, úgy kb. egy év után neve, adatai, törlődni fognak a rendszerből.