Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

immunvédelem immunvirex

A különböző kórokozók egész évben leselkednek ránk. Bármikor különböző megbetegedéseket okozva, egyik pillanatról a másikra dönthetnek le a lábunkról bármelyikünket. Az egészséges életmód, a megfelelően összeállított étrend, azonban hatékonyabban felkészítheti bármelyikünk szervezetét az ellenük való védekezésre. A CaliVita Immunvirex készítménye  segíthet abban, hogy fittségünket megőrizzük még a nehezebb időszakokban is, komplex támogatást nyújtva immunrendszerünknek.

A CaliVita Immunvirex  készítménye egy olyan étrend-kiegészítő, mely egyedi kombinációban tartalmaz olyan vitaminokat, ásványi-anyagokat, valamint gyógynövényeket, melyek segíthetnek a kórokozók elleni védekezésben. Az értékes, válogatott hatóanyagoknak köszönhetően, az Immunvirex több irányból támogathatja szervezetünk ellenállóképességét.

  • Aktivizálhatja az immunrendszer működését. A béta-glükán segítséget nyújthat ebben, így fogyasztásával csökkenhet a fertőzések gyakorisága.
  • Megálljt parancsolhat a kórokozóknak. Tartalmaz szerves cinket, ez segíthet meggátolni a kórokozók bejutását, szaporodását a szervezetben.
  • Segíthet az immunrendszer megfelelőbb működésében. Tartalmaz D-vitamint, mely hatékonyan támogathatja az immunrendszer működését.
  • Csökkentheti a gyulladásos panaszok kialakulását. A készítményben megtalálható a Kudzu, mely egy keleti gyógynövény. Ennek jótékony antioxidáns hatásainak köszönhetően, csökkenhet  gyulladásos panaszokra való hajlam.
  • Enyhébb tüneteket, gyorsabb felépülést biztosíthat használata. A jótékony hatású Lactocibacillus csökkentheti a légúti panaszok gyakoriságát, a tünetek súlyosságát. Rövidítheti a megbetegedések időtartamát.

Az Immunvirex adalékoktól, színezékektől mentes készítmény, a kapszula növényi eredetű. Már napi egy kapszula fogyasztása elegendő. Tartalmaz többek között  D-vitamint, cinket. (További összetevők itt megnézhetők)

Figyelem! Gyermekek, várandós és szoptató anyák számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott. Amennyiben gyógyszert szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal. A Kudzu csökkentheti a vérnyomást, a vércukor szintjét, lassíthatja a véralvadást, esetleg kölcsönhatásba léphet az ezekre szedett gyógyszerekkel.