Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)

Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)
Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)
Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)
Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)
Illusion- kapszula férfiaknak (4 db kapszula)

,,Az egészség a legjobb befektetés"

Hogyan, és miben segíthet Neked az Illusion potencia kapszula? Hatékonyan javíthatja a szexuális teljesítményed, hosszabb ideig lehetsz képes "teljesíteni", ezáltal jelentősen javulhat, visszatérhet az önbizalmad!

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Szállítási idő: maximum 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Szállítási költség 1190 forinttól (itt megnézheted)

Adagolás: 1 kapszula 4-5 naponta, ha kúraszerűen alkalmazod. Alkalmilag 30-40 perccel az eseményket megelőzően, lehetőleg éhgyomorra.

Bővebben
5 490 Ft
Részletek

ILLUSION- vágyfokozó potencia kapszulák

Amennyiben bármilyen kérdésed van az Illusion vágyfokozó potencia kapszulákról, hívj bátran a 06/30/568-8687-es számon, vagy írj nekünk a lent található ,,chat" ablakban. Számíthatsz a diszkréciónkra!


Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Adagolás: 1 kapszula 4-5 naponta, ha kúraszerűen alkalmazod. Alkalmilag 30-40 perccel az eseményket megelőzően, lehetőleg éhgyomorra.


A férfiasságoddal kapcsolatban gyakran problémákat tapasztalsz? Nem tudod eldönteni, hogy ez vajon betegség miatt lehet, vagy csupán átmeneti? Nem mersz, vagy nem akarsz orvoshoz fordulni a gondjaiddal? De mégis megoldást szeretnél találni a problémáidra? Akkor olvass tovább...


Napjaink egyik lehetséges problémája a férfiassággal kapcsolatos zavarok!

A férfiassággal kapcsolatos zavarokkal, illetve az ehhez kapcsolódó gondokkal és problémákkal napjainkban már egyre több férfi küzdhet sajnos. Nagyon gyakran nehezen eldönthető kérdés lehet az, hogy ez csupán egy átmenetileg előforduló probléma lehet-e, vagy netán egy komolyabb betegség miatt fellépő, akár állandósuló hosszútávú komoly gond lehet kialakulóban?

A férfiassággal, potenciával kapcsolatos zavarok lehetnek az első figyelmeztető jelei annak, hogy valami probléma lépett fel a szervezetben, emiatt ajánlott lehet minél hamarabb felkeresni egy szakorvost. Az erekciós problémák hátterében sok esetben szervi megbetegedés is állhat.

Okozhatja ezt a magas vérnyomás, a túl magas vérzsír-szint, akár az elhízás, vagy a cukorbetegség, de a túlzott mértékű dohányzás is mind-mind előidézhet szervi megbetegedéseket. Ezek miatt akár komoly mértékben károsodhat az érrendszer, ezáltal a keringési folyamatok is, melyek rendkívül fontosak lehetnek a megfelelő mértékű erekció eléréséhez.


Milyen problémákat válthatnak ki a merevedési zavarok?

A férfiak életében gyakran komoly kudarcélményt okozhat, így rendkívül negatív hatást válthat ki az önbecsülésükre az, ha szembesülnek a merevedési zavarokkal, aminek ,,köszönhetően" esetleg már nem tudnak ,,megfelelően teljesíteni".

A férfi életminőségét komolyan meghatározó tényező az, hogy lehetőleg bármelyik pillanatban képes lehessen szexuális aktus létesítésére, azaz a potenciája rendben legyen. Egy párkapcsolat kielégítő működésének is nagyon fontos része a férfiak szexuális teljesítő képességének megőrzése.

Statisztikák is alátámasztják, hogy a párkapcsolatok végének egyik gyakori oka lehet a férfiak szexuális teljesítményének, potenciájának gyengülése, elmaradása.

Ennek ellenére a férfiak sajnos nagyon sokszor képesek akár hónapokat, de még éveket is várni azért, hogy spontán megoldódjon a merevedési problémájuk! Sajnálatos módon ezekben az időszakokban egyfolytában szorongásban élhetnek, szégyenkezhetnek saját ,,sikertelenségük" miatt. Általában ilyenkor nem avatják be élettársukat, párjukat sem, hiszen kínosnak érzik a témáról való nyílt beszélgetést. 

Ne tartozz azon férfiak közé, aki nem tud teljesíteni a kapcsolatában! Arra kérünk, hogy minél előbb keress fel egy orvost, és vizsgáltasd ki magad azért, hogy nincsenek e a merevedési zavarok, potenciáddal kapcsolatos problémák hátterében valamilyen komolyabb jellegű betegségek.

A kialakult szorongást és stresszt az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák levehetik majd a válladról, de fontos, hogy járj a problémák végére! Az Illusion vágyfokozó és potencia kapszulák egy kimondottan férfiak részére készített potenciát javító, vágyfokozó termék, mely azoknak a férfiaknak készült elsősorban, akiknek nem szervi eredetűek a panaszai.

Azoknak, akiknél inkább lelki eredetű, (stresszes életmódból adódóan, önbizalomhiány miatt, teljesítési kényszer miatt stb.), gondok miatt alakultak ki a férfiassággal kapcsolatos zavarok. Az Illusion potencia kapszulái hozzásegíthetnek egy jóval keményebb, tartósabb erekcióhoz, mely napokon keresztül érezhető lehet akár kisebb szexuális ingerek hatására is.


Mitől lehet eredményes az Illusion természetes hatóanyagokat tartalmazó vágyfokozó potencia kapszula, a merevedési problémák kezelésében? Mik találhatóak benne?

Az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák hatásos összetétele négy kiváló gyógynövénynek köszönhető. A potencia kapszulákban megtalálható kivonatok mindegyike régóta ismert afrodiziákumoknak nevezett növények.

Talán legfőbb és legismertebb összetevője a Panax Ginseng, mely számtalan másik hasonló jellegű kapszulában is megtalálható. A Panax Ginseng hatása a legnagyobb erősségű hatóanyagában, a ginzenozidban rejlik. Ez jelentősen csökkentheti a stresszért felelős hormonok termelődését. Emellett megnövelheti a fizikai teljesítőképességet, javíthatja az anyagcsere folyamatait is. Rendszeres alkalmazása mellett nagy mértékben javíthatja a memóriát, csökkentheti a vércukor szintjét, elősegítheti a pajzsmirigy jobb működését, illetve jótékony hatással lehet az izmok energiaellátottságára is, megnövelheti a szexuális vágyat, a potenciát.

Az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák másik nagyon fontos összetevője az ördögcérna, 10:1-hez arányú kivonata. Ezt a gyógynövényt már évezredek óta alkalmazzák gyógyító hatásai miatt. Az öregedést lassító hatása is jól ismert. Jótékony hatást fejthet ki az asztmás megbetegedések esetén, illetve rendkívül pozitív hatással lehet a szervezetre a különböző bőrproblémák kialakulásának megakadályozásában. Természetes afrodiziákum forrás, ezért komolyan fokozhatja a libidót. Megerősítheti a csontokat, emellett gyorsíthatja az izmok növekedését is. A benne lévő lycium fokozhatja a férfiak termékenységét, a szexuális teljesítményüket is jelentős mértékben növelheti. Védelmi hatása lehet a spermiumokra.

Harmadik mindenki számára jól ismert összetevője az őrölt fahéj, annak is a száraz kérgű kivonata. Ez rendkívül pozitív hatással lehet a szellemi és fizikai teljesítőképességére egyaránt. A fahéjról régóta azt tartják, hogy igen kitűnő afrodiziákum. Jótékony hatással lehet még az emésztőszervekre is, a szívre és az érrendszerre, illetve a vércukor szintjére. Használata közben csökkentheti a vércukor szintjét, emiatt rendszeres használata mellett akár a diabéteszben szenvedők számára is nagy segítséget nyújthat. Erős antioxidáns hatású, mely megvédheti a szervezetünket az oxidációs folyamatoktól.

A legmegfelelőbb példa talán az lehet erre, mikor a vas, vagy valamelyik fém elkezd rozsdásodni. Az oxigén mely alapvető feltétele az életnek, egy nagyon reaktív elem. Ha a vassal reakcióba lép, akkor rozsdát képez, korróziót okozva. Ehhez hasonlatos folyamatok játszódnak le a szervezetünkben is. Minél idősebbek vagyunk, annál inkább ki lehetünk téve az oxidációknak, tehát bizonyos értelemben azt is mondhatjuk, testünk is elkezdhet berozsdásodni.

Minden olyan anyag, ami megelőzheti, vagy lelassíthatja ezeket az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősülhet. A különböző fajta antioxidánsok, különböző fajta szabad gyökök ellen védhetnek meg bennünket, a sejtek különböző részeiben, teljesen más helyeken a szervezetünkben. Az ismert adatok azt mutatják, hogy a különböző típusú antioxidánsok speciális kombinációja jóval nagyobb védelmet nyújthat, mint egyes tápanyagok önmagukban.

Negyedik, végső fő összetevője az őrölt aranygyökér kivonat, azaz a Rhodiola Rosea, vagyis a Rhodiolin. Ezt a gyógynövényt kiváló antidepresszánsként, daganatellenes, a szívet megvédő, a keringést fokozó és javító hatásairól ismerjük. Ezek a tulajdonságai mellett kiemelkedően javíthatja a központi idegrendszer funkcióit, jelentősen fokozhatja a fizikai és szellemi állóképességet is. Jótékonyan járulhat hozzá az immunrendszer megfelelőbb működéséhez is. Támogathatja a szív megfelelő működését, az érrendszer egészségének fenntartását, akár stresszes állapotban lévőknél is. Csökkenheti a depressziós tüneteket fogyasztása során.

Fokozhatja az agy, az izmok vérellátottságát, így javíthatja akár a sportolók teljesítőképességét is. Jótékony hatású lehet a szexuális funkciókra, fokozhatja mind a szexuális, mind az általános energiaszintet. Megnövelheti az agy és az izomzat vérrel való ellátását. Az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák szedésével nem csupán a libidód növekedhet meg, nem csak a szexuális vágyad emelkedhet, de pluszban számtalan területen jótékony hatást fejthet ki a szervezetedre.


Az Illusion természetes alapanyagú vágyfokozó potencia kapszulák használatával a következő pozitív változásokat érzékelheted:

  • Hatásait már akár 25-35 percen belül érezheted
  • Napokig is kitarthat a vágyat fokozó hatása (akár 72 óráig is) 
  • Mellékhatások nem ismertek
  • Erőteljesebb és keményebb lehet az erekciód
  • Megnövelheti a teljesítőképességet, az állóképességet
  • Kis mértékben alkohol is fogyasztható mellette

Milyen természetes, növényi összetevőknek köszönhető az Illusion potencia kapszulák hatékonysága? Mik segíthetnek a férfiak panaszainak javításában? 

Összetevők: Porított Ginzeng gyökér kivonat (Panax Ginseng), Kínai Ördögcérna 10:1 arányú kivonat (Lycium Chinesis), Porított Aranygyökér kivonat (Rhodiola Rosea), Porított Fahéj száraz kéreg kivonat (Cinnamomum Cassia).


Lehetnek-e mellékhatásai az Illusion potencia kapszuláknak?

Vásárlói visszajelzések alapján, a vágyfokozó potencia kapszulákat kipróbálók véleménye szerint, nincsenek káros mellékhatások. A készítmény természetes összetevőket tartalmaz, a legmegfelelőbb arányban. Rendszeres szedése esetén várhatóan jótékony hatással lehet szervezetedre.


Hogyan a legjobb használni az Illusion vágyfokozó potencia kapszulákat?

Az Illusion potencia kapszulák gyógynövény kivonatokat tartalmaznak. Kimondottan férfiak számára előállított potencia javító kapszuláit szájon át kell bevenni úgy, ahogy az a doboz hátoldalán fel van tüntetve. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében, vegyél be 1 darab kapszulát, lehetőleg éhgyomorra. 2 dl folyadékkal, kb. 25-35 perccel a szexuális együttlét előtt, illetve, ha kúraszerűen szeded, lehetőleg reggel.

A legjobb eredmény elérése érdekében maximum kis mértékben fogyassz alkoholt! Az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák rendszeres alkalmazása esetén 3 naponta, 1 darab kapszula bevétele javasolt! Kerüld bevétel előtt és után kb. egy órával a zsíros ételek fogyasztását! Ez komolyan befolyásolhatja a potencianövelő hatást!


Hogyan hathat a szervezetre az Illusion potencia kapszula?

Az Illusion potencia kapszulák gyógynövényekből készültek. Nem csupán fizikális, de mentális úton is javíthatják a szervezet működését. Emiatt lehetséges az, hogy a szerelmi együttlétekre is lényegesen jobban tudhatsz koncentrálni. Az Illusion vágyfokozó potencia kapszulák alkalmazása során szexuális állóképességed jelentősen javulhat. A vágyfokozó készítmény nagyban javíthatja a hajszálerek vérrel való ellátását, így javítva a vérkeringést. Könnyebben létrejöhet a keményebb, tartósabb merevedés. 


Mi a teendő akkor, ha gyógyszereket szedek?

Ilyen esetekben mindig kérd ki kezelőorvosod tanácsát minden egyes készítménnyel kapcsolatban melyet szedsz, vagy használni szeretnél a jövőben. Így lehetsz biztos abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogod kapni, a legjobb helyről.


Hogyan érdemes tárolni az Illusion potencia kapszulákat?

A kapszulákat feltétlenül érdemes száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolni. A kapszulák gyermekek elől minden esetben legyenek elzárva!


Gyógyíthatnak a webáruházban lévő termékek?

A vitalitasom.hu webáruházban található írások, cikkek nem helyettesítik a szakemberek véleményét! Arra kérünk, hogy mindig fordulj orvoshoz betegség esetén! A táplálék-, étrend-kiegészítők nem gyógyszerek! Nem gyógyítanak, vagy előznek meg betegségeket, illetve nem is helyettesíthetnek gyógyszereket! Nem alkalmazhatóak a kiegyensúlyozott és változatos étrend helyett sem! Az Illusion vágyfokozó potencia kapszuláinak a libidót növelő hatásai sem orvosilag, sem klinikailag nem igazoltak. A termék leírása csupán a tapasztalatok alapján feltételezi, nem pedig kijelenti a vágyfokozó hatást! A készítmény hatása egyénenként eltérő lehet, mindenkinél más hatást válthat ki!


GYÁRTÓI LEÍRÁS A KÉSZÍTMÉNYRŐL:
Illusion gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák, kizárólag férfiak részére (2-4-8 kapszula).


Szedési útmutató: Naponta 1 kapszulát vegyél be, lehetőleg éhgyomorra, egy pohár vízzel vagy tejjel.


Összetevők / kapszula:

Porított ginzeng gyökér kivonat (Panax ginseng), porított Aranygyökér 10:1 kivonat (Rhodiola rosea), Kínai ördögcérna gyümölcs 10:1 arányú kivonat (Lycium chinense), zselatin, porított Fahéj száraz kéreg kivonat 5:1 (Cinnamomum cassia), színezékek: titán-dioxid, Tartzine (E102), Kármin (E120), Brillantkék FCF (E133), Ponceau 4R (E124).


Figyelmeztetés:

E102 és E124 A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. A termék kizárólag férfiak részére készült. Fogyasztása gyermekeknek 18 év alatt, illetve nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Figyelem: 

A termék nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására, vagy azoknak megelőzésére! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes és változatos étrendet! Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, vagyis a napi 1 darab kapszulát! A készítmény hatása egyénenként eltérő mértékű lehet.  A mindenkinél azonos hatás nem garantált.


Hatóanyag a napi adagban (1 kapszula):

Porított Ginzeng gyökér kivonat (Panax Ginseng) 150 mg – Ebből 5,05% ginzenozid 7,575 mg

Porított Aranygyökér kivonat (Rhodiola rosea) – 150 mg Ebből 3,18% rosavin 4,77 mg

Kínai ördögcérna 10:1 arányú kivonat (Lycium chinense) – 130 mg Ebből 43% lycium poliszacharid 55,9 mg

Porított Fahéj száraz kéreg kivonat (Cinnamomum cassia) – 70 mg

(4 kapszula) Nettó tömeg: 2,4 g

Minőségét megőrzi: a fólián jelzett időpontig (NAP/HÓ/ÉV).

Származási hely: Kína

Forgalmazó: GROW UP Services (UK) LTD.

O.É.T.I.: 19457/2017.

EAN KÓD 4: 5998878721743

Más, hasonló jellegű termékeinket itt megtalálhatod 


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
Lak.I Medical Kft.
Cikkszám
147
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek