Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Homoktövis-Mire jó a homoktövis?

Homoktövis-Mire jó a homoktövis?Homoktövis hatása a szervezetre.

MIRE JÓ A HOMOKTÖVIS?

homoktövis egy fantasztikus növény melynek hatásai a szervezetre, természetes összetevőinek köszönhetően, több probléma esetén nyújthatnak segítséget. Rendkívül magas a C-vitamin tartalma, a homoktövis akár sokszorosát tartalmazhatja ennek a vitamin fajtának mint hasonló mennyiségű citrom. Több helyen fellelhető hazánkban is a homoktövis, és az év minden szakaszában rendkívül hasznos lehet hatása a szervezetre. Hiszen a már említett C-vitamin tartalmának köszönhetően, a homoktövis védelmet nyújthat az  immunrendszer számára is, ez által segítséget kaphatunk hogy elkerüljük a meghűlést, megfázást.


A HOMOKTÖVIS HATÁSA A SZERVEZETRE

A homoktövis immunrendszerre és a szervezetre gyakorolt hatása jelentősen növelheti teljesítő képességünket, javíthatja mindennapi közérzetünket. A homoktövis magas zsírsav tartalma javíthatja bőrünk, hajunk szépségét, egészségét. Kedvező hatással lehet az érrendszer állapotára, és az anyagcsere folyamatokra is a homoktövis, illetve segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében. Azonban esetenként okozhat anyagcsere zavarokat túl nagy mennyiségű bevitele! Tartalmaz a rengeteg C-vitamin mellett E-vitamint is a homoktövis, mely számos esetben nem megfelelő mennyiségben fordul elő a szervezetben. Ez által a homoktövis segíthet javítani az  idegrendszer állapotát is, így elmondható hogy hatása a szervezetre meglehetősen sokoldalú lehet.


Homoktövis-Mire jó a homoktövis?Homoktövis hatása a szervezetre.

A HOMOKTÖVIS FOGYASZTÁSA

Nem érdemes túl nagy dózisban fogyasztani homoktövist, hiszen a felesleges C-vitamin mennyiség vizelet útján kiürülhet a szervezetből. Rendkívül magas C-vitamin tartalma mellett sok más  ásványi anyagot és flavonoidot tartalmazó növény a homoktövis, az íze kissé savanykás. Leginkább kapszulában, turmixokban, illetve szárítva érdemes fogyasztani, mert a homoktövis így őrizheti meg legjobban magas flavonoid és vitamintartalmát, hatása a szervezetre így érvényesülhet a legjobban. Viszont ha mesterséges hővel kezelik akár az összes hasznos anyag távozhat belőle, vitamintartalmát akár teljes egészében is elveszítheti.


A HOMOKTÖVIS TERMESZTÉSE, BETAKARÍTÁSA, FELDOLGOZÁSA

homoktövis egy sok célra felhasználható növény, mely magas ásványi anyag, és vitamintartalmának köszönhető hatása a szervezet számára kiemelkedő fontosságú lehet. Az egyenesen a termelőtől származó, napon szárított homoktövis garantáltan tiszta minőségű, és adalékmentes! A termelők minden esetben kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy a homoktövis termesztése, betakarítása, feldolgozása minden esetben a lehető legjobb időpontban, és körülmények között történjen meg. A termelők tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a homoktövis legkedvezőbb hatása a szervezetre akkor fog érvényesülni, ha minden fontos körülményt szem előtt tartanak. Az ő esetükben tökéletesen biztosra lehet venni azt, hogy a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgoznak, és maximális odafigyeléssel, és szeretettel állítják elő termékeiket. Fogyasztása minden ember szervezetére kedvező hatással lehet.  


A fent leírtak nem minden személy tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.