Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Hogyan lehetnek kezelhetőek és megelőzhetőek a merevedési zavarok?

Hogyan lehetnek kezelhetőek és megelőzhetőek a merevedési zavarok?


A kérdéses állapot hátterében álló ok és az állapot súlyossága mellett mindenképpen érdemes lehet annak is utánajárni, hogy milyen okok állhatnak a problémák hátterében.


Elsősorban nagyon fontos azt kihangsúlyozni, hogy ha ilyen jellegű problémával állsz szemben, mindenképpen érdemes lehet legelőször orvoshoz fordulnod amiatt, hogy a háttérben álló lehetséges okokat kideríthesse, és szükség esetén megfelelő kezelést kaphass. Mivel a panaszt akár súlyos és feltétlenül kezelésre szoruló betegségek -pl. a cukorbetegség, illetve szív- és érrendszeri betegségek stb.- is okozhatják, emiatt rendkívül fontos, hogy szakemberrel konzultálj.

A potenciával kapcsolatos problémákra, merevedési zavarokra jelenleg is számos kezelési módszer áll az arra szorulók rendelkezésére. Ezek között megtalálhatók a különböző gyógyszerek, egész egyszerűen működő mechanikus készülékek, de lehetséges műtéti beavatkozás is, valamint szükség és igény szerint akár pszichés tanácsadás.

Az potenciával kapcsolatos állapot hátterében álló lehetséges okok, és a fennálló állapot súlyossága nagyon fontos tényező annak meghatározása miatt, hogy melyik az kezelési típus, illetve mely kezelések kombinációja a legjobb, leghatékonyabb számodra. Orvosoddal azt is érdemes lehet mérlegelni, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó elkölteni erre, továbbá azt is, hogy mik a Te és partnered személyes igényei a jövőben.


A megelőzés a legfontosabb

Bár általában a férfiak életében időnként kialakulhatnak merevedési zavarok, az alábbi tanácsok megfontolásával ennek a valószínűsége lecsökkenthető lehet:1. Csökkentsd az alkoholos italok fogyasztását, ha az több mint 0,5 liter sör, 2 deciliternyi bor vagy 0,5 deciliternyi rövidital, illetve az ezekkel a mennyiségekkel azonos alkoholtartalmú egyéb típusú ital.

2. Egyáltalán ne szedj be nem orvos által elrendelt tudatmódosító szereket, mint például a nyugtató, altatók!

3. Ha esetleg van, szabadulj meg a testsúlyfeleslegedtől!

4. Hagyd abba a dohányzást minél hamarabb!

5. Rendszeresen érdemes lehet eljárni sportolni! Ha más nem, naponta hosszabb távokon gyalogolni!

6. Csökkentsd lehetőség szerint a stresszt, aludj rendszeresen eleget!

7. Birkózz meg lehetőség szerint a szorongás és a depresszió tüneteivel! Ha szükséges, keress fel minél előbb egy szakembert, aki tud neked ebben segíteni!

8. Lehetőleg rendszeresen keresd fel orvosod az ellenőrző-, és szűrővizsgálatok miatt!

Férfiaknak készült potenciát javító kapszulák itt nézhetőek meg


Kapcsolódó írások a potencia témában:

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.