Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

GoldMax vízkőmágnes

GoldMax vízkőmágnes
GoldMax vízkőmágnes

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Bővebben
41 190 Ft
Részletek

A GoldMAX vízkőmágnes speciálisan mágneses, a vízkőtől mentesítő alapanyaga a neodímium, amely a jelenleg létező legerősebbnek mondott ilyen típusú anyag. A mágneses kezelés során, az ásványi anyagok kristályos szerkezete és töltése megváltozik. Így a mágnes gátolja ezeknek a megtapadását sőt, a korábban keletkezett kellemetlen lerakódások is jelentősen feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből ennek köszönhetően.

Ezáltal természetes energiával, persze különféle agresszív összetételű vegyszerek kizárásával akadályozhatjuk meg a gombák, a baktériumok, és más egyéb mikroorganizmusok elszaporodását. Használatának köszönhetően nem tud kialakulni a táptalaj ahhoz, hogy különböző káros lerakódások alakulhassanak ki a vízcsövekben.


Mire ajánljuk?

- Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék használatához kiegészítésként. Kiváló a vízköves lerakódások megelőzésére, a készülék vízbevezető csövére felhelyezve.
- A fő vízvezetékre ráillesztve, a szaniterek gyorsan vízkőmentessé válhatnak. A vízmelegítő, a mosógépek és mosogatógépek hatékonysága, élettartama jelentősen megnőhet. Az elmosott edények lényegesen tisztábbak, a kimosott ruhák sokkal fehérebbek lehetnek.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy hogyan is alakul ki a vízkő? Amikor esik az eső, az abból kapott lágy víz átszűrődik a talajon. A talaj rétegein áthatolva, a víz ásványi anyagokkal dúsul fel. Így többek között kalcium-karbonáttal és magnézium-karbonáttal. A csapokból kapott víz nagy része fúrt kutakból, vegyszeres tisztítás után érkezik a vízvezetékbe. Így kerül be a vízkő az otthonokba, óvodákba, iskolákba, munkahelyekre.


Figyelem!

A termék nagyon erős mágnest tartalmaz. Tartsd lehetőleg minél távolabb pacemakertől, televíziótól, monitoroktól, számítógépektől, laptopoktól, mérőműszerektől. Minden mágneses adathordozótól szintén távol tartandó, mint például memóriakártyát tartalmazó készülékektől, ilyenek a mobiltelefon, a fényképezőgép. A mágneseket fogd meg és tartsd erősen, mivel egymásnak csapódva akár sérülést is okozhatnak. vagy esetleg megsérülhetnek! Gyermekektől távol tartandó!


Szállítási idő: 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

-Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)
-Tedd a termékeket a kosárba. Ha 24.000 forint értékű terméket veszel, kb. 18.000 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.
-Nézd meg a videot a példával.
Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
106
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek