Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

glamUp (kollagén)

Ahogy a cikk címét elolvasod, talán elgondolkodsz azon, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben mennyire aktuális a szépségről beszélni. Hiszen mostanában az egészség megőrzése a legtöbb embernél mindennél fontosabbá vált, mikor ez lett az elsődleges szempont. Pedig ennél jobb idő nem is lehet ehhez a témához, hiszen ez az időszak már kellően megtépázta mindannyiunk testét, lelkét...


glamUp a kollagén bomba

A szépségre való törekvés már egészek kicsi kortól kezdve az emberek életének része. Valószínűleg nincs olyan közöttünk akiket ne zavarnának olyan dolgok, mint például a narancsbőr, vagy a stria. Ahogyan az emberek túlnyomó részének problémát jelent az alakja, ami miatt többször újabb és újabb fogyókúrákba kezd, ami miatt kialakulhatnak ismét a következő stria csíkok. Sokan nem szeretik ha bőrük túlságosan fehér, emiatt látogatod a szoláriumot, ami nem mondható igazán a bőr barátjának. Vagy ott lehetnek a pattanásos panaszok, és az azokkal járó hegek, melyek gyakran nagyon nehezen múlnak el. Úgy gondolod kipróbáltál már minden krémet, esetleg gyógyszert azért hogy visszakaphasd a bőröd régi minőségét? Ha nem voltál elégedett az eredményekkel, talán itt az ideje kipróbálni a glamUp kollagént!


Amikor már kezd nyomokat hagyni a kor a bőrön

Ahogy haladunk előre a korban, úgy változik az egész szervezetünk működése is. Egy hosszúra nyúlt éjszaka után már megjelenhetnek az első apró ráncok a szemek körül, és talán már a bőr sem lesz annyira feszes mint korábban volt. Ekkor már fontossá válhat, hogy hogyan lehet csökkenteni a ráncok láthatóságát, hogy lehet minél inkább feszesen, fiatalosan tartani a bőrt. Általában a bőrünk feszességéért, fiatalosságáért, teltségéért felelős hialuronsav és kollagén termelődése fokozatosan csökken, és ez nőknél a menopauza idején csúcsosodhat ki. ilyenkor veszhet el a kollagénállomány jelentős része.

A narancsbőr, valamint a striák persze megmaradnak, nyomai továbbra is ott lesznek, mint a terhesség utáni időszak, vagy súlyingadozás hozományai. Mindezek mellett majd egyre inkább megmutatkozhat az is, hogy milyen volt az életmódunk a korábbiakban. Nyomokat hagyhat a dohányzás, a stressz, az alkohol, a kialvatlanság, a túl sok cukor fogyasztása. De káros hatású lehet a túlzásba vitt napozás, a szoláriumozás is. Ezek miatt is válhat bőrünk pigmentfoltossá, esetleg petyhüdté.


glamUp, a szépségért!

A glamUp a CaliVita forradalmian új itala, mely segíthet abban, hogy a korral felmerülő problémák ne  okozhassanak olyan nagy problémákat. Hiszünk abban, hogy fent említett esztétikai panaszokon lehetséges javítani. Ennek kulcsa a hiányzó, illetve a csökkenő mennyiségű belső tápanyagok, antioxidánsok pótlásában keresendő. 

A glamUp komplex összetétele miatt számít forradalminak, hiszen összetétele, a benne lévő hatóanyagok mennyisége miatt lehet egyedülálló a piacon. A hatóanyagok közül a legfőbb természetesen a kollagén, melyből igen soknak számító, adagonként mintegy 10 grammnyi került a glamUp-ba. Hogy a elkerüljük a halból származó kollagén nem túl kellemes ízét, így is minimalizálva az allergia lehetőségét, a kollagén szarvasmarhákból lett kivonva. Persze aki ivott már kollagént, tudhatja jól, hogy ez sem igazán jó ízű, emiatt a glamUp kapott egy citromos ízesítést, így fogyasztása már nem járhat kellemetlenségekkel. A glamUp-ban lévő kollagén hidrolizált, ezért lehet könnyebben emészthető, illetve gyorsabb felszívódású. 


Természetes antioxidánsok, hilauronsav, kollagén

A kollagén nem csupán a bőrbe lehet képes beépülni, de annak saját kollagéntermelését is serkentheti, így segítheti elő az öregedési folyamatok késleltetését, csökkentheti a már meglévő bőrkárosodások láthatóságát.

Másik fontos összetevője a hilauronsav, mely szerepet játszik a bőr hidratáltságában, feszességében, ennek köszönhetően szintén fontos hogy az öregedés nyomai minél később kezdjenek látszódni.

Ezeket követik a természetes antioxidánsok, mint például a karotinoidok, fitoceramidok, az alfa-liponsav, a gránátalma kivonata, a koenzim-Q10, az E-vitamin. Ezek legfőbb feladata hogy védjék a bőr sejtjeit a különböző káros hatások ellen (stressz, UV-sugárzás, dohányzás stb.), hogy így késleltessék a ráncok további mélyülését.


Hogyan segíthetnek a glamUp kollagén hatóanyagai?

  • Csökkenthetik a ráncok mélységét, segíthetnek az újabbak kialakulását megakadályozni. Javíthatják a bőr hidratáltságát, feszességét, rugalmasságát.
  • Segíthetnek védelmet nyújtani a napozás, szoláriumozás, stressz, helytelen táplálkozás, vagy a dohányzás károsító hatásaitól.
  • Segíthetnek a pattanások okozta hegek, pigmentfoltok ellen, csökkenthetik a gyulladásokat.
  • Halványíthatják a striákat.
  • Ekcéma, műtéti sebek esetében, kozmetikai beavatkozások után javulhat a bőr képződése.
  • Halványíthatják a narancsbőrt.

(A glamUp kollagén nem tartalmaz tartósítószereket, színezékeket, cukrot, szóját, laktózt, valamint GMO mentes.)


A glamUp kollagén megnézhető itt!


A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.