Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

glamUp kollagén a bőr egészségéért

GlamUp a bőr egészségéért, fiatalosságáért

Általában nem csupán a jó alak elérése a célunk, hanem szeretnénk azt is, hogy a bőrünk szép legyen. A téli, hideg hónapokban sokkal könnyebb elrejteni azt, amit nyáron a melegben már nem annyira. Miért lehet előnyös a glamUp fogyasztása a szervezetre? Nézzünk egy néhány terméktapasztalatot ezzel kapcsolatban.

Az UV-sugárzás ronthatja a bőr állapotát

A kollagének, így a glamUp fogyasztása is ajánlott lehet az év minden szakaszában, de ez hatványozottan igaz lehet a nyári hónapokra. A ráncok, a megereszkedő bőr miatt, a túlzásba vitt napozás is felelős lehet. A sok UV-sugárzás kikezdheti a bőr kollagén-, és elasztinrostjait, így felborulhat a szabad gyökök és antioxidánsok egyensúlya. Az egészséges bőrszínnel nincs probléma, de ezt is ajánlott lehet mértékletesen csinálni. Emiatt érdemes magas faktorszámú napozókrémet használni a bőrre, majd azt hidratálni, valamint sok folyadékot fogyasztani. Fontos lehet a belső védelem is, emiatt fogyasszunk olyan tápanyagokat, melyek megfelelő védelmet biztosíthatnak. Így ha esetleg mégis sikerül leégni, gyorsabban regenerálódhatunk, állhat vissza a természetes egyensúlyunk.

Van, akinek a szép bőr már nem csupán álom. Vélemény a kollagénnel kapcsolatban.

„Ha a barátnőm, aki tíz évvel fiatalabb, mint én (meg persze 36-os méretet visel), észrevette hogy fiatalabbnak látszik a bőr mind a kezemen, nyakamon, az arcomon, egyből fel is tette a kérdést: „ Hogy csinálod? Annyira más lett a bőröd! Hol jártál, vagy mit használsz, hogy ilyen lett??? Ahogy ránéztem, majd magamra (48 vagyok), akkor vettem észre, hogy mennyire más a kettőnk bőre a vakáció után. Az enyém ugyanis nem látszott összegyűrt pergamennek, jól láthatóan hidratált volt, mintha csak fel lettem volna töltve nedvességgel. Még a kezem is jó állapotban volt, pedig a járvány miatti örökös fertőtlenítés, akár tönkre is tehette volna azokat. Persze a kézápoló krémek is segítettek, de a különbség mégis döbbenetes… A körmeim állapota is sokat javult mióta kollagént fogyasztok. Erősebbek lettek, már nem töredeznek. Mindezek a pozitív változások alig néhány hónappal azután jöttek, hogy elkezdtem a kollagént használni.

Minek lehet köszönhető a sok pozitív változás? Az én bőröm eléggé érzékeny mindenre, hajlamos vagyok az allergiára is. Olyan betegségem van (Hashimoto-betegség), melynek mellékhatásai között szerepelnek a száraz bőr, a mély barázdák, hajhullás, töredezett körmök, szemproblémák, ízületi bántalmak… Még elmondani is túl sok sajnos!!! Ám a glamUp italpor összetevői előnyösen hatottak a bőrömre, körmeimre! És hogyan fogyasztom? Általában reggelire, 1 db zeller szára, magvak kb. 30 grammnyi (kesudió, mandula, dió), egy fél alma, fél teáskanál chlorella. Ezt 300ml vízzel engedem fel, majd hozzáadok egy merőkanálnyi glamUp-ot, majd ezeket elkeverem alaposan.”  Z. Kriszta (48)

Bőrre, körömre, hajra egyaránt kollagén!

„Kb. négy hónapja fogyasztom a glamUp kollagént, úgy érzem jobb az erőnlétem, a bőröm is kevésbé száraz már. Halványabbak a kisebb ráncok, a körmeim már nem töredeznek annyira hidegebb időkben sem, tetejében a hajam sem hullik már olyan mértékben mint régebben. Eleinte nem volt bennem túl nagy meggyőződés a glamUp kollagén fogyasztásának elkezdésével kapcsolatban. Nem igazán hittem abban, hogy egy kollagén csodákat fog művelni a testemmel. Korábban már több hasonló terméket próbáltam ki, több-kevesebb sikerrel. Erre viszont már néhány hét után rácsodálkoztam!  

A glamUp nem csupán a bőrnek tehet jót, de például joghurtba keverve remek étel is. Egyébként kb. két hét fogyasztás után, elkezdtem úgy érezni, hogy megnőtt az energiám. Majd szép lassan azt láttam, hogy az arcbőröm is egyre feszesebbé válik, simább lesz. Nekem már közelít a menopauza ideje sajnos, el is kezdődtek ennek a jelei. Ingerlékenyebb lettem, szórakozottabb, menstruációs problémáim is előfordultak. Kb. két hónapja fogyasztottam a glamUp-ot, mikor azt vettem észre, hogy ezek a panaszok enyhülnek. Nyugodtabb lettem megint, a bőröm sokkal szebbé vált, a hajam is fényesebb lett, hogy csak néhányat említsek az előnyök közül! Ráadásul remek íze is van a glamUp-nak! És nagy előny vele kapcsolatban, hogy a kollagén mellett tartalmaz luteint és koenzim-Q10-et is. Anna (51)

glamUp kollagén itt található

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.