Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Galagonya-Mire jó a galagonya?

Galagonya-Mire jó a galagonya?

,, ... IZZIK A GALAGONYA ... "

,,Őszi éjjel izzik a galagonya..." Ha máshonnan nem is, de Weöres Sándornak köszönhetően egész biztos hogy mindenki hallott már erről a nagyon hasznos növényről. A galagonya az egyik legismertebb természetben megtalálható növény, mely segítségével sokat tehetünk szívünk jobb állapotának fenntartásáért. A galagonya fogyasztása jótékony hatással lehet a szívizom sejtjeire, erősítheti, szabályozhatja a szív jobb működését, és pozitív hatással lehet a vérnyomásra is.


MIRE JÓ A GALAGONYA?

Ebben úgy nyújthat segítséget szervezetünk számára a galagonya, hogy tágító hatással lehet az érrendszerre és csökkentheti a vérnyomástA galagonya jótékony hatása érezhető lehet az erek meszesedésének megelőzésében, és a keringési problémák is javulhatnak használata során. A galagonya fogyasztása stresszes időszakokban nagyon hasznos lehet mindenki számára, enyhén nyugtató hatása miatt javíthatja, jobbá teheti az alvás minőségét is. Alacsony  vérnyomással élők számára nem ajánlják a galagonya fogyasztását, mivel a vérnyomást csökkentő hatása lehet a növénynek! Egyéb esetekben a galagonya szedhető lehet hosszabb távon is. A galagonya fogyasztása pozitív hatással lehet a koleszterin szintjére, és az idegrendszerre, és az immunrendszerre is.

Galagonya-Mire jó a galagonya?


TERMELŐI GALAGONYA

termelők által forgalomba kerülő galagonya kapszulák, mindig a legjobb minőségű galagonya termést tartalmazzák. A termelők minden esetben kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk megtermelt, illetve begyűjtött galagonya termés a lehető legtisztább legyen, és a lehető legjobb, szennyeződéstől mentes körülmények között teremjen meg. A betakarított galagonya termést napon szárítják, ennek köszönhetően az akár maximálisan is megőrizheti hatóanyagait. Az így kiszárított galagonya termést feldolgozzák, majd kapszulákba töltik. Az általuk kínált galagonya, vagy bármilyen más termék mentes a különböző adalékoktól.

 


 A fent leírtak nem minden személy tapasztalatát tükrözik. Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.