Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Alakformlás

Ha még nem kezdted el az idei alakformálásod, ne bánkódj miatta! Akár nyáron is érdemes lehet belevágni! Arról nem is beszélve, hogy a nyári hónapokban könnyebb is lehet megszabadulni a plusz kilóktól! Néhány tipp ahhoz, hogy ez egyszerűbben menjen!

Nyáron a plusz súly is könnyebben eltűnhet

Igaz lehet az, hogy nyáron a súlyfelesleg könnyebben leadható? A válasz egyre inkább úgy tűnik, hogy igen! A nyári hónapokban ugyanis a nagy meleg miatt általában kevesebbet eszünk, sokkal könnyebben juthatunk hozzá az egészségesebb táplálékokhoz, például a zöldségekhez, gyümölcsökhöz. Ami szintén előnyös, hogy a meleg miatt jóval több folyadékot fogyaszthatunk, mint a hidegebb hónapokban. A nagyobb folyadékbevitel pedig nagy jelentőséggel bírhat, nagy mértékben meg tudja könnyíteni a fogyást. Ezeken kívül az emberek általában a nyári hónapokban többet is mozognak, mint egyébként, sokan ilyenkor sokkal szívesebben mozdulnak ki otthonról, jóval aktívabb életet is élnek.

Hogyan étkezzünk?

Hogyan is lehetne elkezdeni az alakformálást, a fogyókúrát? Ilyenkor nagyon sok múlhat az étkezésen. Érdemes félretenni az édességeket, a nassolást elfelejteni, és csökkenteni a bevitt élelmiszer (főleg szénhidrát) mennyiségét. A lényeg leegyszerűsítve: kevesebb kalóriát kell bevinni a szervezetbe, mint amennyit elhasználunk.

Persze, a drasztikus változtatás nem jó, érdemes ennek is fokozatosan nekilátni. Ebben nagy segítséget tudnak nyújtani a különböző ízesítésű shake-ek, amik segíthetnek csillapítani a több hizlaló élelmiszer fogyasztása utáni vágyat. Ezekkel akár néhány étkezés (a legjobb a vacsora lehet) is helyettesíthető. Mivel növényi fehérjéből készültek, biztosíthatja mindazokat a tápanyagokat, amikre a szervezetnek ilyenkor szüksége lehet.  Találhatunk bennük vitaminokat, ásványi-anyagokat, növényi rostokat, vagy emésztőenzimeket is. „Mentes” összetételű termék, azaz nincsenek benne állati eredetű összetevők, sem mesterséges színezékek, tartósítószerek.

Edzés előtt, edzés után

Sokszor nagyon nehéz elkezdeni a rendszeres mozgást. Az emberek fáradtak, kimerültek, stresszesek stb. De egy kis shake fogyasztással fel tudjuk turbózni magunkat, kaphatunk egy kis plusz energiát. Egy pohárnyi shake sokat segíthet, hogy fel tud pörgetni az anyagcserédet, megadhatja a kezdő lendületet a mozgáshoz. Még kávé helyett is fogyasztható, felpörgethet.  Ha edzés után fogyasztod, a szervezetbe bejuttatott fehérje sokat segíthet az izmok, ízületek regenerálásában. Fogyasztása segíthet a zsírok égetésében anélkül, hogy az izomtömeg elveszne.

A rendszeres mozgás nagy mértékben javíthat mindannyiunk általános közérzetén. Aki korábban nem mozgott, sportolt rendszeresen, annak javasolt fokozatosan elkezdeni az aktívabb életvitelt. Akik esetleg túlsúllyal küzdenek, nekik főleg érdemes körültekintőnek lenni, hiszen fokozatosság segít megkímélni ízületeket a túlságosan nagy, hirtelen igénybevételtől. kitűnő mozgásforma lehet akár az intenzív gyaloglás, a kerékpározás, a könnyed úszás, futás.

Sportolóknak, ízületekre ajánlott termékek itt megnézhetőek

A fent leírtak nem mindenki véleményét tükrözik, Te ezektől eltérő tapasztalatokat is szerezhetsz.