Házhozszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

18 090 Ft
Részletek

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

-Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)
-Tedd a termékeket a kosárba. Ha 21.000 forint értékű terméket veszel, kb. 15.500 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.
-Nézd meg a videot a példával.


A káros és egészségtelen sugárzások elkerülésének érdekében lett kifejlesztve az ,,E-Protect Sticker pack".

Minden ami elektronikus eszköz, ami elektromos árammal működő berendezés, az elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. Az elmúlt években a mobil és elektronikai eszközök, a vezeték nélküli technológiák igen erőteljes növekedését tapasztalhattuk meg. Ennek ,,köszönhetően" állandó, és egyre inkább megnövekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk már napjainkban kitéve. Ez a sugárzás számunkra láthatatlan, de sajnos negatív hatásai potenciálisan káros mindannyiunk egészségére.

Az ,,E-Protect Sticker pack" termékcsalád három különböző tagból áll. Ezek úgymond egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálnak. Használatuk közben teljes körűen harmonizálhatják a veszélyes hullámokat. Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközökre kell felragasztani. Akár a mobiltelefonokra, a laptopokra, a monitorokra, a mikrohullámú sütőkre, vagy az autók műszerfalára is fel lehet helyezni. Használd akár az általad alkalmazott eszközök mindegyikén annak érdekében, hogy védve lehess a ,,láthatatlan ellenségtől"!

A CaliVita Életmódközpontban a Sensitive Imago készülékkel megvizsgált személyek 89%-ánál a legnagyobb technogén terhelést, a mobiltelefonok használata jelentette. Tudtad azt, hogy az okostelefonok nem csupán a használatuk közben terhelhetik a szervezetet? Ha szabad adni egy tanácsot, ha éppen nem használod a telefonod, vagy alszol, akkor az lehet a legjobb, ha készülék legalább két méternyi távolságra van tőlünk. Amennyiben bekapcsolva tartjuk folyamatosan, érdemes lehet a sugárzás elleni védelmet használni. 

Kinek ajánljuk?

Gondoljuk csak végig, mennyit is változott a világ az elmúlt néhány évtized alatt! Mennyi olyan új elektronikus készülék áll már a rendelkezésünkre, melynek óriási nagy hasznát vesszük minden egyes nap, akár munkánk során, akár otthon a háztartásban. Felmenőink valószínűleg el sem tudták volna képzelni mindazt a technikai újdonságot, ami számunkra már rég természetes...Ilyenek a számítógépek, a televíziók, a mobiltelefonok, a GPS és még sorolhatnánk hosszan ezeket. 

Valóban számtalan hasznos és szórakoztató eszközre támaszkodhatunk a mindennapokban, melyek megkönnyítik az életünket. De sajnálatos módon a mai high-tech világnak megvannak a maga veszélyei is, melyeket sokszor figyelmen kívül hagyunk...A mai gyerekek már igen korán úgymond a „technika ördögeivé” válnak. Felnőtteket megszégyenítő ügyességgel és érzékkel bánnak a modern elektronikus eszközökkel. Ők vannak ezáltal a leginkább veszélyeknek kitéve, mivel sokuk 4-5 elektromágneses hullámot kibocsátó készülékkel van egy helyen, sokszor huzamosabb ideig.

Elektroszmog, a láthatatlan veszélyforrás:

Minden típusú elektronikus eszköz, és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. Ez a sugárzás ugyan szabad szemmel láthatatlan mindannyiunk számára, viszont hatása potenciálisan lehet káros az egészségünkre.

Te is rosszul alszol, ha elalvás előtt a mobiltelefont a fejed mellett hagytad? A konnektor, vagy a hosszabbító túl közel van az ágyadhoz? Fáradt vagy gyakran, vagy fáj a fejed? Úgy érzed soha nem tudod igazán kipihenni magad? Érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán ez lehet az oka...

E-Protect család:

E-sugárzásokkal szembeni harmonizációs eszköz

Sok évig tartó kutatómunka és tapasztalata eredményeként, a CaliVita megalkotta a Communiguard termékek második generációját azért, hogy az E-sugárzások harmonizálhatóak legyenek. Az E-Protect termékcsalád három különböző tagból áll. Ezeknek használata esetén egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálhatnak, így teljes körűen harmonizálhatják a szervezetre veszélyes EMF-hullámokat.

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy gyermekeid testének magasabb a víztartalma, így az elektromos sugárzás mélyebben érheti el az agyszöveteit? Ezért soha ne engedd meg, hogy ott tartsa a mobiltelefont közvetlenül a feje mellett! 

A csomag tartalma:

4db  E-Protect Sticker


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
110
Hasonló termékek