Házhozszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

Elektroszmog sugárzás védő fólia pakk (E-protect)

18 090 Ft
Részletek

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

-Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)
-Tedd a termékeket a kosárba. Ha 21.000 forint értékű terméket veszel, kb. 15.500 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.
-Nézd meg a videot a példával.


A káros és egészségtelen sugárzások elkerülésének érdekében lett kifejlesztve az ,,E-Protect Sticker pack".

Minden ami elektronikus eszköz, ami elektromos árammal működő berendezés, az elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. Az elmúlt években a mobil és elektronikai eszközök, a vezeték nélküli technológiák igen erőteljes növekedését tapasztalhattuk meg. Ennek ,,köszönhetően" állandó, és egyre inkább megnövekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk már napjainkban kitéve. Ez a sugárzás számunkra láthatatlan, de sajnos negatív hatásai potenciálisan káros mindannyiunk egészségére.

Az ,,E-Protect Sticker pack" termékcsalád három különböző tagból áll. Ezek úgymond egyfajta ,,katalizátorként" funkcionálnak. Használatuk közben teljes körűen harmonizálhatják a veszélyes hullámokat. Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközökre kell felragasztani. Akár a mobiltelefonokra, a laptopokra, a monitorokra, a mikrohullámú sütőkre, vagy az autók műszerfalára is fel lehet helyezni. Használd akár az általad alkalmazott eszközök mindegyikén annak érdekében, hogy védve lehess a ,,láthatatlan ellenségtől"!


Szállítási idő: 2-3 munkanap (25.000 Ft felett ingyenes)


Ha szeretnél többet tudni a termékről itt találod a cikkeket:Adatok
Árukereső.hu Gyártó
CaliVita
Cikkszám
110
Hasonló termékek