Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)

cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)

,,Az egészség a legjobb befektetés"

Hogyan, és miben segíthet Neked a #cheerUp? A #cheerUp tablettái komplex termékek. Természetes összetevőik segíthetnek a lehangoltság, a kiégés érzetének állapotából kilábalni, visszaszerezni a megfelelőbb egyensúlyt, valamint segíthet harmonikusabban megélni a hétköznapokat is.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran a 06/30/568-8687-es telefonszámon!

Szállítási idő: maximum 2-3 munkanap (35.000 Ft felett ingyenes)

Ha több terméket is vásárolnál, akkor azt megteheted olcsóbban is, ha ennek az oldalnak a legaljára görgetsz. Ha 29.000 forintért vásárolsz termékeket a lent található kék színű linkre kattintva, akkor a végén a 22.000 forintot kell fizetned. A kedvezmény a fizetés előtt kerül levonásra, miután elfogadod a regisztráció lehetőségét. Ez a kedvezmény minden további esetleges vásárlás után járni fog. Részletek lent találhatóak... 

Bővebben
17 190 Ft
Részletek

A #cheerUp nevű készítmény egy komplex termék. Természetes összetevői segíthetnek a lehangoltság, a kiégés érzetének állapotából visszaszerezni a megfelelőbb egyensúlyt, valamint segíthet harmonikusabban megélni a hétköznapokat is.


A #cheerUp összetevői, szerves formáiknak köszönhetően nagyon jól felszívódhatnak, egymást felerősítve, harmonikusan fejthetik ki hatásaikat. Mellékhatásokat, hozzászokást nem okozhatnak ezek az összetevők. A #cheerUp növényi tabletta, mely mesterséges adalékanyagok nélkül készült.


Az elmúlt időszak nemcsak fizikailag, de mentálisan is megviselhetett mindenkit. Ez ösztönözte a #cheerUp készítmény létrehozását is. Összetevői természetes hatóanyagokból állnak, melyek segítségével könnyebben legyőzhető lehet a lehangoltság, levertség érzése. Mindezt úgy, hogy nem kell tartani a mellékhatásoktól, nem áll fenn a hozzászokás veszélye. Hatóanyagai jól, valamint gyorsan szívódhatnak fel a szervezetben.


Feszültségoldás, életenergia...A cheerUp nem csupán nyugtató hatású lehet, de segíthet a jobb általános közérzet megőrzésében is. A tartós stressz, a folyamatos szorongás, el tudja juttatni az embert akár a depresszió állapotába is. Ugyan egy depressziós ember nem feltétlenül stresszes, de ott már gyakran hiányozhat a megküzdéshez szükséges energia.

A cheerUp összetevői segíthetnek abban, hogy jobb legyen a hangulatuk, helyére billenjen az általános közérzetünk.

Segíthet abban, hogy a szervezet bioritmusa visszabillenjen a megszokott kerékvágásba. Segíthet a jobb minőségű alvás elérésében, hiszen, ha valaki levert, vagy túl sokat aludhat, vagy álmatlanságtól szenvedhet. Ugyanez igaz lehet az étkezésekre is. Vagy túl sokat ehet az illető, vagy abszolút semmit. Egyik sem túl jó opció...Ha az alvással, az étkezéssel kapcsolatban be tud állni az egyensúly, az már fél siker lehet! 


Javasolt napi adag: 1 tabletta naponta

Szállítási idö: 2-3 munkanap (35.000 Forint felett ingyenes)


Kinek ajánljuk?

  • Aktívan élő fiataloknak, hogy könnyebben megbirkózhassanak a túlterheltségből adódó kiégéssel, lehangoltság érzetével.
  • Azoknak, akik testileg-szellemileg kimerültnek érzik magukat, a koncentráció-, a nagyobb életenergia növelésére.
  • Azoknak, akik állandósult túlfeszítettségben, "készenlétben" vannak, alvászavarokkal, esetleg hangulatzavarokkal is küzdenek.
  • Azoknak, akik gyulladásokkal való küzdelemben szeretnék megtámogatni szervezetüket.
  • Középkorúaknak és időseknek is ajánlott lehet fogyasztása, ha esetleg természetes segítséget keresnek a lehangoltságból való kilábaláshoz.

Miért lehet érdemes a CaliVita termékeit választani?

  • A Calivita 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a #cheerUp fő hatóanyagának, az N-Acetyl-L-Carnitine-nek a hatékonysága jelentősen segíthet javítani a hangulatot, közérzetet a kutatások alapján?


Hatóanyagok:

1 tabletta tartalmaz: 250 mg N-Acetyl-L-Carnitine, 75 mg S-Adenosyl Methionine, 50 mg Citrombalzsam-kivonat, 30 mg Magnézium, 15 mg C-vitamin, 2 mg B6-vitamin, 2 mg Cink

Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot! A termék gyermekek elől elzárva tárolandó! Száraz, hűvös helyen tartandó.

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

- Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)

- Tedd a termékeket a kosárba. Ha 29.000 forint értékű terméket veszel, kb. 22.000 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.

- Nézd meg a videot a példával.

Adatok
Cikkszám
185
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek