Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)

cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)
cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)

cheerUp- A jobb hangulatért (30db tabletta)

Kedvezőbb áron vásárolnál? Görgess picit lentebb!

Bővebben
13 990 Ft
Részletek

Kedvező ajánlat! Ha ebben a webáruházunkban vásárolsz, azonnali 25% kedvezményt kaphatsz!

- Nyisd meg (vitalitasom.calivita.hu)

- Tedd a termékeket a kosárba. Ha 21.000 forint értékű terméket veszel, kb. 15.500 forintot fogsz fizetni, minden egyéb kötelezettség nélkül.(Például ha erre a linkre kattintva(cheerUp), 2db-ot veszel a termékből, akkor 23.780 forintot kell fizetned értük.)

- Nézd meg a videot a példával.

A #cheerUp nevű készítmény egy komplex termék. Természetes összetevői segíthetnek a lehangoltság, a kiégés érzetének állapotából visszaszerezni a megfelelőbb egyensúlyt, valamint segíthet harmonikusabban megélni a hétköznapokat is.

A #cheerUp összetevői, szerves formáiknak köszönhetően nagyon jól felszívódhatnak, egymást felerősítve, harmonikusan fejthetik ki hatásaikat. Mellékhatásokat, hozzászokást nem okozhatnak ezek az összetevők. A #cheerUp növényi tabletta, mely mesterséges adalékanyagok nélkül készült.

Az elmúlt időszak nemcsak fizikailag, de mentálisan is megviselhetett mindenkit. Ez ösztönözte a #cheerUp készítmény létrehozását is. Összetevői természetes hatóanyagokból állnak, melyek segítségével könnyebben legyőzhető lehet a lehangoltság, levertség érzése. Mindezt úgy, hogy nem kell tartani a mellékhatásoktól, nem áll fenn a hozzászokás veszélye. Hatóanyagai jól, valamint gyorsan szívódhatnak fel a szervezetben.

Javasolt napi adag: 1 tabletta naponta

Szállítási idö: 2-3 munkanap (25.000 Forint felett ingyenes)

Kinek ajánljuk?

  • Aktívan élő fiataloknak, hogy könnyebben megbirkózhassanak a túlterheltségből adódó kiégéssel, lehangoltság érzetével.
  • Azoknak, akik testileg-szellemileg kimerültnek érzik magukat, a koncentráció-, a nagyobb életenergia növelésére.
  • Azoknak, akik állandósult túlfeszítettségben, "készenlétben" vannak, alvászavarokkal, esetleg hangulatzavarokkal is küzdenek.
  • Azoknak, akik gyulladásokkal való küzdelemben szeretnék megtámogatni szervezetüket.
  • Középkorúaknak és időseknek is ajánlott lehet fogyasztása, ha esetleg természetes segítséget keresnek a lehangoltságból való kilábaláshoz.

Miért lehet érdemes a CaliVita termékeit választani?

  • A Calivita 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a #cheerUp fő hatóanyagának, az N-Acetyl-L-Carnitine-nek a hatékonysága jelentősen segíthet javítani a hangulatot, közérzetet a kutatások alapján?

Hatóanyagok:

1 tabletta tartalmaz: 250 mg N-Acetyl-L-Carnitine, 75 mg S-Adenosyl Methionine, 50 mg Citrombalzsam-kivonat, 30 mg Magnézium, 15 mg C-vitamin, 2 mg B6-vitamin, 2 mg Cink
Adatok
Cikkszám
185
Hasonló termékek